Πεντάσφαιρη Χάλκη «συνέτριψε» την Ομόνοια

Πατώντας… γκάζι από την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού και έπειτα, η Χάλκη «συνέτριψε» με 5-0 την Ομόνοια Γενναδίου εντός έδρας για την 13η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αφού στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν πολύ δυνατή άμυνα που δεν επέτρεπε στους Χαλκίτες να πλησιάσουν με αξιώσεις, ο «γόρδιος δεσμός» λύθηκε στο 30’ και έγινε το 1-0 με την κεφαλιά του Παπαλάζαρου.

Στην επανάληψη η άμυνα των Γενναδενών… άνοιξε, καθώς έπρεπε να βγουν μπροστά για να ισοφαρίσουν και αυτό το εκμεταλλεύτηκε το συγκρότημα του Άγγελου Φραγκάκη.

Μόλις στο 47’ ο Μπιζάτης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 και στο 72’ ο Τσιώνης με τον ίδιο τρόπο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τους νησιώτες.

Ακόμα δύο γκολ πέτυχε η γηπεδούχος ομάδα με τον Αποστολόπουλο στο 80’ για το 4-0 και τον Ντούπη στο 85’ για το τελικό 5-0, ενώ ο Φραγκάκης είχε δοκάρι για την Χάλκη ώστε να πετύχει και αυτός γκολ στο παιχνίδι.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Μαυρουδής Γ., Πίτσαρη

Συνθέσεις:

Χάλκη: Ματακάκης, Μπιζάτης (70’ Γουλόπουλος), Φυντικάκης, Κυπραίος, Τσιώνης (60’ Αποστολόπουλος), Μερκάϊ, Σαρρίκος, Κωστίδης, Τσιπιζίδης, Φραγκάκης, Παπαλαζάρου (60’ Ντούπης)

Ομόνοια: Κρητικός, Πιζήμολας Σ.Σ., Κωνσταντόπουλος, Χατζηκώστας Ι., Βενετσάνος Ι. (75’ Μπαϊράμης Ι.), Μπαϊράμης Σκ., Παπασάββας, Χατζηκώστας, Πιζήμολας Σ.Ι. (60’ Βενετσάνος Α.), Πιζήμολας Σ., Ανανιάδης