Συγκλονιστική ομίλία βατραχανθρώπου: “Όσο υπάρχει έστω και ένας μας ζωντανός, Τούρκος δεν πατά το νησί της Μεγίστης” -video

Στιγμές μοναδικές έζησε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στη Μεγίστη (Καστελλόριζο), όταν μετά την ομιλία του προς το προσωπικό της Διοικήσεως Αμύνης Νήσου (ΔΑΝ), τον λόγο έλαβε ο διοικητής της Δυνάμεως Ταγματάρχης (ΠΖ) Κ.Β., καταδρομέας και «βάτραχος»!

Ο διοικητής, απευθυνόμενος στον Υπουργό και παρουσία τριών Αρχηγών, ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, ΓΕΝ Αντιστρατήγου Βασιλείου Τελλίδη, του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστρατήγου Μενέλαου Μεϊμάρη και Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, και προτού του προσφέρει την φθαρμένη από τον αέρα Σημαία του Ελληνικού Φυλακίου Στρογγύλης, του είπε τα εξής ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ως ένας σύγχρονος «Λεωνίδας».

Δείτε το βίντεο 

Οι Σημαίες μας εδώ κ.Υπουργέ δεν υποστέλλονται ΠΟΤΕ. Όσο υπάρχει έστω και ένας ζωντανός από εμάς Τούρκος δεν θα πατήσει τα νησιά μας, τονίζοντας με εμφανή αποφασιστικότητα και δείχνοντας με το δάχτυλο – εμφαντικά – το έδαφος. Όταν δεν λίγες στιγμές αργότερα παραδίδοντας τη Σημαία έβγαιναν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες, ο παριστάμενος «βάτραχος» Α/ΓΕΝ, τον αγκάλιασε πατρικά στον ώμο και του είπε εμφανώς συγκινημένος: «Γειά σου βάτραχε»!

πηγή Λ.Σ.Μ.