Φράγκος: «Στην Καλλιθέα βρήκα τον εαυτό μου»

Η Καλλιθέα πέτυχε την τέταρτη της νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια και ο εκ των σκόρερ της Μιχάλης Φράγκος μίλησε στο gazzetta.gr τόσο για την εικόνα που παρουσιάζουν οι «κυανόλευκοι» στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά και για την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε μετά το τέλος του αγώνα η Παναχαϊκή.

Η Καλλιθέα πέτυχε την τέταρτη της νίκη στα έξι τελευταί παιχνίδια. Μπορεί η ομάδα να επιτύχει τον στόχο της παραμονής;

«Ο πρώτος μας στόχος ήταν να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις προκειμένου να αποφύγουμε τον απευθείας υποβιβασμό . Δεύτερος στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς προκειμένου να μπούμε στα Play -Out με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογία για να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα σ΄ότι έχει να κάνει με την παραμονή, ενώ παράλληλα στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε και την κατάληψη της τέταρτης θέσης»

Κερδίσατε την δεύτερη καλύτερη βαθμολογικά ομάδα του ομίλου. Σημαίνει κάτι αυτό για εσάς;

«Σίγουρα και σημαίνει. Η Παναχαϊκή είναι όντως η δεύτερη καλύτερη βαθμολογικά ομάδα του ομίλου. Ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε τα πάντα προκειμένου να πάρουμε τη νίκη κάτι το οποίο και κάναμε πόσο μάλλον σ΄ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό και με έναν αντίπαλο που παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο και δικαίως βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου»

Που θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Θεωρώ ότι εμείς είχαμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε το στυλ παιχνιδιού της Παναχαϊκής. Εμείς από την πλευρά μας μπήκαμε δυνατά και οδηγήσαμε το παιχνίδι στις προσωπικές μονομαχίες . Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ και η νίκη μας ήταν απόλυτα δίκαιη καθώς ήμασταν ανώτεροι από την Παναχαϊκή»

Το γεγονός ότι έχεις σκοράρει τρεις φορές και η ομάδα έχει ισάριθμες νίκες σημαίνει κάτι αυτό για εσένα;

«Μέχρι τώρα έχω παίξει πέντε παιχνίδια με την Καλλιθέα και έχω καταφέρει να σκοράρω τρία γκολ τα οποία έδωσαν βαθμούς στην ομάδα. Νιώθω ότι έχω βρει την ομάδα που μου αρμόζει τακτικά όπου είμαι ευχαριστημένος τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου κάτι το οποίο μου δίνει θετική ψυχολογία προκειμένου να κάνω πολύ καλά αυτό που ξέρω που δεν είναι άλλο από το να σκοράρω και να δίνω βαθμούς στην ομάδα μου»

Ποίοι ήταν λόγοι που σε οδήγησαν στο να φύγεις από την Λαμία και να έρθεις στην Καλλιθέα;

«Οι λόγοι που με οδήγησαν στο να αποχωρήσω από την Λαμία ήταν καθαρά αγωνιστικοί με συνέπεια να μην μπορώ μέσα στο γήπεδο να βγάλω τον καλό μου εαυτό κάτι το οποίο έκανα πέρυσι με τον Φωκικό όπου πέτυχα δεκατέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο εναντίον του Ολυμπιακού . Αυτό μου έχει βγει σε καλό καθώς με την έλευση μου στην Καλλιθέα έχω βρει τον εαυτό μου και ‘εχω επιστρέψει πλέον στα γκολ. Όσο για τη Λαμία εύχομαι να πετύχει τους στόχους της να μπει στα Play -Off και να καταφέρει να πετύχει αυτή την πολυπόθητη άνοδο στη Super League»

Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας . Η άποψη σου για το συγκεκριμένο θέμα;

«Πιστεύω ότι η νοοτροπία των ελληνικών ομάδων στη Β΄ Εθνική μετά από μια ήττα θεωρούν υπεύθυνη την διαιτησία. Κατά την απόψη την δική μου η διαιτησία ήταν μοιρασμένη και στις δύο ομάδες και δεν τίθεται κανένα θέμα σ΄ότι έχει να κάνει με την διαιτησία».

Τι είναι αυτό το οποίο έχει αλλάξει στην ομάδα ο Νίκος Παντελής με συνέπεια αυτή να εμφανίζει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό στις πρώτες αγωνιστικές;

«Σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η παρουσία του Νίκου Παντελή στον πάγκο, κάτι το οποίο φαίνεται και από τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Πιστεύω ότι ένα μεγάλο μερίδιο για την επιτυχία Καλλιθέα είναι η παρουσία του προπονητή στον πάγκο της. Μας δίνει άλλη ψυχολογία ενώ παράλληλα μας προετοιμάζει όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε παιχνίδι»

gazzetta.gr