Χ-ορταστικό θέαμα και χ-αμένη ευκαιρία από Κλεόβουλο και Αντίμαχο στην Λίνδο

Ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια της Α’ κατηγορίας BlueStarFerriesέγινε σήμερα στο γήπεδο Λίνδου για την 19η αγωνιστική (β’ όμιλος) όπου Κλεόβουλος και Αντίμαχος ήρθαν ισόπαλοι 4-4 και παρέμειναν «παρέα» στην έκτη θέση της βαθμολογίας και στο +3 από την παραμονή. Τρεις «στροφές» πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες θα παλέψουν μεταξύ τους, αλλά και με τους άλλες διεκδικητές της… σωτηρίας.

Κλεόβουλος και Αντίμαχος αναζήτησαν το τρίποντο ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή τους έδωσαν από έναν βαθμό.

Δύο φορές προηγήθηκαν με δύο τέρματα διαφορά οι γηπεδούχοι, την δεύτερη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν και να φύγουν μ’ έναν σημαντικό βαθμό από το νησί μας.

Το φιλμ του αγώνα (από το giafkasports.gr): 

3′ Σέντρα του Παπαοικονόμου, κεφαλιά του Κολιοκώστα λίγο έξω απ’ το αριστερό δοκάρι του Μιχαλάκη.

7′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκαλέρη, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Βαρέλης.

11′ ΓΚΟΛ!! Ο Παπαοικονόμου έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Χαρίτος μόνος του στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0 για τον Κλεόβουλο.

15′ ΓΚΟΛ!! Εκτέλεση φάουλ του Παπαοικονόμου από μακριά η άμυνα του Αντίμαχου αντέδρασε λανθασμένα και ο Κουκουτσέλας από κοντά έκανε το 2-0.

21′ Από εκτέλεση κόρνερ του Συνεσίου, ο Σκαλέρης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο και τους αμυντικούς του Κλεόβουλου στην συνέχεια να απομακρύνουν.

23′ ΓΚΟΛ!! Ο Σκαλέρης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα απ’ την απομάκρυνση του του Κακλαμάνου στρώθηκε στον Συνεσίου ο οποίος με μονοκόμματο σουτ σημάδεψε την δεξιά γωνία του Βαρέλη για το 2-1.

27′ ΓΚΟΛ!! Εκτέλεση φάουλ του Κολιοκώστα απ’ τα αριστερά, Χαρίτος και Κουκουτσέλας κινήθηκαν προς την μπάλα, μπέρδεψαν τον τερματοφύλακα και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1.

30′ Μακρινή μπαλιά του Τσελεπίδη στον Παπαοικονόμου, αυτός μπήκε απ’ τα αριστερή στην περιοχή έκανε την παράλληλη πάσα στον Κουκουτσέλα που πλάσαρε ψηλά άουτ.

32′ Δυνατό σουτ του Παπαοικονόμου λίγο έξω απ’ το αριστερό δοκάρι του Μιχαλάκη.

37′ ΓΚΟΛ!!  Από κάθετη του Σκαλέρη ο Πης προσπάθησε να σουτάρει και ο Κακλαμάνος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-2.

39′  ΓΚΟΛ!! Μετά από σέντρα του Κουκουτσέλα, ο Κολιοκώστας έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 4-2.

53′ ΓΚΟΛ!! Κάθετη του Μποϊλή στον Πη, εκείνος έκανε το δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βαρέλη για το 4-3.

56′ Δυνατό σουτ του Ατσαλάκη από μακριά, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Βαρέλης.

66′ Μακρινή μπαλιά του Σκαλέρη, ο Μπεκιρλάρι έφυγε απ’ τα αριστερά έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά λίγο έξω απ’ το αριστερό δοκάρι του Βαρέλη.

68′ Δυνατό σουτ του Παπαοικονόμου απ’ τα δεξιά, στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Μιχαλάκη.

69′ ΓΚΟΛ!! Ωραία συνεργασία Ατσαλάκη και Πη, ο πρώτος βρέθηκε απέναντι απ’ τον Βαρέλη, ο τερματοφύλακας του Κλεόβουλου έκανε άστοχη έξοδο και ο Ατσαλάκης σε κενή εστία έγραψε το 4-4.

86′ Σουτ του Κορκή απ’ τα δεξιά, ο Βαρέλης με δεύτερη προσπάθεια μάζεψε την μπάλα πριν φανεί απειλητικός ο Πης.

88′ Σέντρα του Γαϊτάνο, στο δεύτερο δοκάρι ο Χαρίτος έκανε την κεφαλιά με τον Μιχαλάκη να μπλοκάρει.

89′ Από κάθετη του Γαϊτάνου, ο Χαρίτος έκανε το σουτ έδιωξε δύσκολα με τα πόδια ο Μιχαλάκης.

Διαιτητές: Τσοπανάκης, Καραγιάννης, Διακοφιλιππής

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Βαρέλης, Τσιάτσιος, Τσελεπίδης, Κακλαμάνος, Συμεωνίδης, Παπαοικονόμου, Γαιτάνος, Χαρίτος, Κολιοκώστας, Αναστασιάδης (89′ Πίτσης), Κουκουτσέλας

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Κορκής, Κατσαρός (40′ λ.τρ. Φούσκας) , Γκουντελίτσας, Καράλιαμης, Σκαλέρης, Συνεσίου (89′ Καλλούδης) , Μπεκιρλάρι, Πης, Μποϊλής, Ατσαλάκης