«Τσέκαρε» εισιτήριο και πέρασε στον τελικό η Ρόδος

Δεν έπεσε… θύμα έκπληξης η Ρόδος που επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί ενάντια στον Ευκλή στα ημιτελικά του κυπέλλου Δωδεκανήσου, παίρνοντας τη νίκη- πρόκριση με 0-4 μέσα στον Άγιο Σουλά για τον τελικό του θεσμού κόντρα στον Ιάλυσο.

Μπορεί να ήταν αρκετές οι αλλαγές από τον Δημήτρη Σκούνα στο αρχικά σχήμα των «ελαφιών» και μεγάλος ο ενθουσιαμός των Σορωνιάτων, αλλά η Ρόδος πήρε αυτό που ήθελε και μάλιστα με σχετική άνεση.

Αφού προειδοποίησε σε αρκετές περιπτώσεις, η Ρόδος άνοιξε το σκορ με τον Παυλίδη στο 20’ που έκανε το 0-1 με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή.

Ακολούθησε στο 40’ το 0-2 με τον Ευγενικό που έκανε το πλασέ στην κίνηση μετά την σέντρα του Σταμάτη Καντιμοίρη και ο Ευκλής έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 44’ με τον Μήτρου ώστε να μειώσει και να δώσει άλλη διάσταση στο ματς, ωστόσο απέκρουσε ο Ψωμιάδης το πλασέ του.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης χάθηκαν δύο καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα με τους Ευγενικό για την Ρόδο που πλάσαρε άουτ από καλή θέση και τον Μπερετούλη για τον Ευκλή που από καλή θέση είδε τους αμυντικούς να απομακρύνουν το σουτ του.

Εν τέλει στο 62’ ο Γιώργος Καντιμοίρης έγραψε το 0-3 για την ομάδα του με κοντινό σουτ μετά από ασταθή επέμβαση του Σαββάκη και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 80’ και πάλι με τον Παυλίδη που διαμόρφωσε το τελικό 0-4 στον Άγιο Σουλά.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Λαζός, Σταμάκης Γιακουμάκης

Συνθέσεις:

Ευκλής: Σαββάκης Σ.Μ., Λαππάκης, Παναγιώτου, Γκαρής, Κρομμύδας, Σαββάκης Σ.Α. (65’ Γεωργαντάς) Μπερετούλης, Λαμπρόπουλος, Κούρλιος, Μήτρου, Τομάζος (75’ Σχοινάκης)

Ρόδος: Ψωμιάδης, Καντιμοίρης Στ., Τρίγκας (75’ Γεωργιάδης), Διαλκίδης (50’ Ανυφαντής), Σίμου (20’ λ. τρ. Παυλίδης), Δήμας, Καλημέρης, Αλεξανδρίδης, Καντιμοίρης, Ευγενικός, Κακαζούκης