Φοίβος: “Έχουμε πάψει να πιστεύουμε σε επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις και παραμύθια”

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο και γενικότερα για την διαιτησία που τυγχάνει η ομάδα σε κομβικά παιχνίδια, εξέδωσε η διοίκηση του Φοίβου.

Αναλυτικά:

«Αλήθεια πιστεύετε στις συμπτώσεις κύριοι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου μας; Γιατί αν πιστεύετε να σας αγοράσουμε μερικά παραμυθάκια να διαβάζετε!!! Σύμπτωση λοιπόν κύριοι ότι πέρυσι τέτοια εποχή, δόθηκε αναβολή στην τιμωρία του γηπέδου του Αφάντου έτσι ώστε ο Φοίβος να αγωνιστεί εκεί και όχι σε ουδέτερο όπως θα έπρεπε. Σύμπτωση ότι στο συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα μας σφαγιάστηκε ( το βίντεο του αγώνα στη διάθεσή σας ) με αποτέλεσμα ο τίτλος του πρωταθλητή να καταλήξει σε άλλη ομάδα. Σύμπτωση ότι σε πολλά φετινά παιχνίδια τα αμφισβητούμενα σφυρίγματα ήταν όλα κατά λάθος εις βάρος μας. Μας ζήτησαν άλλωστε και συγνώμη κάποιες φορές… Σύμπτωση πάλι τώρα που φτάσαμε σε κρίσιμους αγώνες να έχει σε έναν μόνο αγώνα ο οποίος όλως τυχαίως ήταν ημιτελικός Κυπέλλου Δωδεκανήσου και έξι αμφισβητούμενα σφυρίγματα όλα υπέρ του αντιπάλου. Σύμπτωση ότι ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε το πέναλτι ( γιατί το κέρδισε ­ δεν ήταν ) δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στον αγώνα αλλά να το παρακολουθεί από την εξέδρα αν ο διαιτητής του προηγούμενου αγώνα της ομάδας του έκανε σωστά τη δουλεία του και δεν κάλυπτε το παράπτωμα με λάθος αναγραφή στο φύλλο αγώνος.
Ερώτηση : Δεν είναι αυτό αλλοίωση αποτελέσματος ;
Λοιπόν κύριοι, επειδή εμείς είμαστε πλέον ενήλικες και έχουμε από καιρό πάψει να πιστεύουμε στις επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις και στα παραμύθια, σας ενημερώνουμε ότι συγκεντρώνουμε όλα τα βίντεο και τα δημοσιεύματα από τους αγώνες τους δικούς μας αλλά και εκείνους οι οποίοι έμμεσα πέρυσι έκριναν τον πρωταθλητή και επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μας. Όλα αυτά μαζί με αυτά που θα συγκεντρώσουμε στους επόμενους αγώνες μας, στους οποίους εκτός από τις κάμερες των αθλητικογράφων θα έχουμε και δικές μας , θα τα δημοσιεύσουμε και θα προσφύγουμε στα κατάλληλα όργανα. Ο φίλαθλος κόσμος της Κρεμαστής έχει περάσει πλέον από την αγανάκτηση στην οργή και αν δεν διορθωθεί η κατάσταση τότε εμείς σαν Διοίκηση δεν έχουμε καμία ευθύνη για το τι μπορεί να συμβεί».