Ακάθεκτη η Ρόδος «κατασπάραξε» και τον Κλεόβουλο

Νέο… θύμα της φοβερής το τελευταίο διάστημα, Ρόδου ήταν ο Κλεόβουλος που δέχθηκε πέντε γκολ στο νικηφόρο 5-0 των «ελαφιών» στο Δημοτικό Στάδιο για την 20η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(β’ όμιλος). Ακλόνητοι στην κορυφή οι «πράσινοι», παράπονα από την διαιτησία για τον καταλογισμό του πέναλτι που έφερε το δεύτερο γκολ των νικητών έχουν οι Λινδιακοί που στην συγκεκριμένη φάση έμειναν με δέκα παίκτες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια για την ομάδα του Δημήτρη Σκούνα, αφού μόλις στο 2’ ο  Τσιούνης με πλασέ από θέση τετ α τετ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Αυτό έμελε να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, με το ξεκίνημα των «ελαφιών» στην επανάληψη να είναι και πάλι εξαιρετικό.

Στο 50’ ο διαιτητής υπέδειξε χέρι του Γιατσιάτσου μέσα στην περιοχή, έπειτα από σουτ του Τσιούνη και έδειξε την άσπρη βούλα, αποβάλωντας τον αμυντικό του Κλεόβουλου.

Υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, ωστόσο η ουσία ήταν πως ο Παυλίδης έγραψε το 2-0 από τα έντεκα βήματα και στην συνέχεια έκανε ότι ήθελε τον Κλεόβουλο τον δέκα ποδοσφαιριστών.

Στο 60’ υο σουτ του Σταμάτη Καντιμοίρη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 67’ ο Τσιούνης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, προτού ο Τσιούνης στο 72’ με σουτ γράψει το 4-0 για την Ρόδο.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γιώργος Καντιμοίρης στο 82’ με φοβερό πλασέ για το τελικό 5-0 των «πράσινων» που προελαύνουν στην κορυφή του δεύτερου ομίλου.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Μπερδεμπές, Βασίλας

Συνθέσεις:

Ρόδος: Ψωμιάδης, Καντιμοίρης Στ., Γκάϊδας, Τρίγκας, Δαλκίδης, Δήμας, Ανυφαντής, Γεωργιάδης (70’ Αλεξανδρίδης), Παυλίδης (65’ Ευγενικός), Τσιούνης, Χατζηβαλσάμης (55’ Καντιμοίρης Γ.)

Κλεόβουλος: Βαρέλης, Τσελεπίδης (70’ λ. τρ. Διακογεωργίου), Κακλαμάνος, Αναστασιάδης (55’ Διάκουλας), Γιατσιάτσος, Συμεωνίδης, Γαϊτάνος, Κολιοκώστας (55’ Πίτσης), Κουκουτσέλας, Παπαοικονόμου, Χαρίτος