Βολεύτηκε στα… σαλόνια ο Αντίμαχος που “σφράγισε” την παραμονή του

Και μαθηματικά ομάδα της Α’ κατηγορίας θα είναι και την ερχόμενη χρονιά ο Αντίμαχος ο οποίος χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση επικράτησε με 3-0 των Ιπποτών και σφράγισε έτσι την παραμονή του στο τελευταίο εντός έδρας ματς για την φετινή χρονιά. Πης (2) και Γκουντελίτσας τα γκολ των νικητών που αποχαιρέτησαν και το Νικόλα Συνεσίου ο οποίος για τελευταία φορά φόρεσε την «κόκκινη» φανέλα. Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι πιτσιρικάδες των Ιπποτών οι οποίοι παρόλο που αγωνίστηκαν με μόλις δέκα ποδοσφαιριστές έβαλαν δύσκολα στον αγχωμένο Αντίμαχο.

Απ’ την αρχή του παιχνιδιού όπως ήταν αναμενόμενο αφού οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόντουσαν με δέκα ποδοσφαιριστές και ήταν στην πλειοψηφία τους νεαροί σε ηλικία (Έλληνας και Σώτα ήταν οι μεγάλοι μόνο) ο Αντίμαχος είχε την κατοχή και μια ανούσια υπεροχή αφού παρόλο που προσπαθούσε απ’ τα πλάγια (κυρίως απ’ τα δεξιά με τον Μπεκιρλάρι) ήταν κακός στην τελική πάσα και ένα ημίχρονο ουσιαστικά πήγε στα σκουπίδια χωρίς την μεγάλη φάση προς την εστία του Ζωγράφου.

Στο δεύτερο μέρος μέχρι και το 60’ το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο και εκεί που οι «κόκκινοι» έδειχναν να αγχώνονται ο Πης με κεφαλιά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 66’ μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Μπεκιρλάρι, ενώ ο ίδιος δύο λεπτά αργότερα πήρε την κάθετη πάσα απ’ τον Σκαλέρη και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 κλειδώνοντας ουσιαστικά το ματς για τους «κόκκινους».

Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος ήταν το τελικό σκορ με τον Αντίμαχο να χρησιμοποιεί και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές με τον Γκουντελίτσα στο 88’ με ωραίο γυριστό σουτ να γράφει τον επίλογο για το τελικό 3-0.

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Πης, Σκαλέρης, Μπεκιρλάρι και Γκουντελίτσας ενώ απ’ τους Ιππότες που γενικά είχαν εξαιρετική παρουσία άρεσαν οι Κωνσταντίνου και Καπουράνι.

Εύκολο απόγευμα για Φραγκιαδάκη, Πατσιαούρα και Κρίκογλου.

Συνθέσεις:

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Συνεσίου Ν. (76′ Φούσκας), Ανδρογιώργης (56′ Κορκής), Γκουντελίτσας, Καράλιαμης, Ατσαλάκης, Μακρής, Σκαλέρης, Μπεκιρλάρι, Συνεσίου Γ., Πης (78′ Καλλούδης)

Ιππότες: Ζωγράφος, Κυρίτσης, Κωσταντίνου, Έλληνας, Ζώτα, Γκίνος, Καπουράνι, Σπανός, Μαρίνος, Χελάϊ

giafkasports.gr