Άλμα παραμονής του Ροδιακού

Τεράστια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Β’ κατηγορία πέτυχε ο Ροδιακός που επικράτησε με 2-1 του Πολυβώτη στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου. Στο +4 η ομάδα της Ρόδου από την επικίνδυνη ζώνη.

Στην αναμέτρηση του ΕΑΚ οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξαν τα σκορ με την κεφαλιά του Πουλή, αφού στην αρχή της φάσης ο Χρυσοχόος είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι.

Πιο τυχερός ο Χρυσοχόος στο 30’ που με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο Ροδιακός πήγε στα αποδυτήρια με το 2-0 υπέρ του.

Το μόνο που κατάφερε στην επανάληψη η ομάδα της Νισύρου που ανέβασε στροφές, ήταν η μείωση του σκορ στο 55’ με το σουτ του Χατζηνικολάου Β.Κ., αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και έφυγε με άδεια χέρια από το νησί μας.

Διαιτησία: Κόλλιας, Μπερδεμπές, Μπέκας

Συνθέσεις:

Ροδιακός:Κνιφάτι, Μαλλιάκας, Γαλουζής, Μουράτ, Τρίγκας, Κλάψης, Κοντουδιός, Γκιζλής (35’ λ.τρ. Κολοβός, 80’ λ.τρ. Σαρούκος), Αντωνιάδης, Χρυσοχόος, Πουλής (88’ Τσιμπούκας)

Πολυβώτης: Χαρτοφύλλης, Καραγιάννης (75’ Σφακιανός Ι.), Κακιάς (80’ Κασδάγλης), Σακελλάρης, Κωνσταντίνου, Σβύνος, Σφακιανός Δ., Φωτεινής, Χατζηνικολάου Β.Δ., Χατζηνικολάου Β.Κ., Καρακωνσταντίνος (75’ Παπαδάκης)