Ανατροπή… κορυφής για τον Απόλλωνα Απολλώνων

Παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο ντέρμπι κόντρα στον Ορφέα, ο Απόλλων Απολλώνων έκανε την μεγάλη ανατροπή στην αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) και παρέμεινε στην κορυφή.

Στο 15’ άνοιξε το σκορ με τον Καρπάτση Π. η γηπεδούχος ομάδα, ωστόσο το 1-0 δεν έμεινε για πολύ, αφού η ισοφάριση (1-1) ήταν άμεση για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 23’ ο Καρπάτσης Β. έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ορφέα να έχει το προβάδισμα χάρις το τέρμα που σημείωσε ο Τσιώμος στο 37’ για το 2-1 των ερυθρόλευκων.

Στην επανάληψη ήρθε η αντίδραση και η ανατροπή των Απολλωνιστών χάρις την εξαιρετική παρουσία του Σαπαλίδη που στο 65’ έκανε το 2-2 με κεφαλιά και στο 86’ με νέα κεφαλιά του ίδιου παίκτη έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Ορφανός, Σαρρής

Συνθέσεις:

Ορφέας:Κολίλα, Αλαφάκης, Διακοηλίας, Τσίρκος, Παπαχριστοδούλου (90’ Στεργιόπουλος), Ντριλόν, Καρπάτσης (65’ λ.τρ. Πολυχρόνης), Γκρέμσι, Τσιώμος, Λουκίσσας (55’ Μαρίνος), Πανούσης

Απόλλων: Μακαρούνας Ι., Συφωνιός (37’ Κυριαζάκος), Πλάτσης, Μακαρούνας Μ., Γεωργίου, Γιαννακόπουλος, Διακαναστάσης, Σαράντης (65’ Κατσούλης), Παλάζης, Σαπαλίδης, Καρπάτσης (89’ Πονήρης)