Ανατροπή με… ροπαλιές από τον Ηρακλή Λάρδου

Στην «μάχη» για την άνοδο ο Ηρακλής Λάρδου πήρε σημαντική νίκη με 3-2 επί του Αγίου Ισιδώρου που έβαλε δύσκολα στους κυανόλευκους, αφού προηγήθηκε στο γήπεδο Λάρδου στην αναμέτρηση που έγινε για την 14η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 5’ έκαναν το 0-1 με το σουτ του Χαρτοφύλλη, ωστόσο η… χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 20’ ο Βασίλης Χαρίτος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

Μάλιστα οι Λαρδιακοί στο 30’ με πλασέ του Στέφανου Ευαγγελίδη έκαναν το 2-1, αλλά δεν πήγαν στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ, αφού στο 44’ ο Βονάκης με πέναλτι έφερε και πάλι το ματς στην ισοπαλία (2-2).

Την λύση για τους γηπεδούχους που πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα, έδωσε ο Ταγκάεφ που σκόραρε στο 70’ και διαμόρφωσε το 3-2 υπέρ της ομάδας του.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Βασίλας, Μάχλης

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Ευαγγελίδης Ι., Διακοβασιλείου Στ., Καμμάς, Καπιώτης, Διακοβασιλείου Σταύρος, Παπαϊωάννου, Μπεννούτη (75’ Καμμάς Α.), Ταγκάεφ, Ευαγγελίδης Στ. (65’ Νικολλί), Χαρίτος Β. (85’ Καφάλας)

Άγιος Ισίδωρος: Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς (65’ λ. τρ. Γιακουμής), Στελλάς, Βονάκης, Χαρτοφύλλης, Σάββενας (85΄Κιαουρτζής), Δημητράκης, Στραβογιάννης, Μάνης, Γεωργαλλής, Μόσχου