Νέα πρόβα… απονομής από τον Ευκλή

Με τέτοιες εμφανίσεις το πρωτάθλημα για τον Ευκλή δεν χάνεται, αφού οι Σορωνιάτες για την 14η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) συνέτριψαν με 0-4 την Ομόνοια στο Γεννάδι και έμειναν στο +7 από την δεύτερη θέση.

Μετά τον αποκλεισμό από την Ρόδο στο κύπελλο, οι πράσινοι επέστρεψαν στις νίκες και το έκαναν με εμφατικό τρόπο και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα σε μία ομάδα που χρειάζονταν τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Το 0-1 έγινε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (40’) όταν ο Κρομμύδας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και αυτό το γκολ έδωσε… φτερά στα πόδια των παικτών του Μιχάλη Τσιβρινή που έκαναν το 0-2 με τον Μήτρου στο 43ο λεπτό.

Τυπική διαδικασία το β’ μέρος, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και η Ομόνοια δεν μπορούσε να αντιδράσει για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Αποτέλεσμα ήταν στο 60’ ο Τομάζος με πέναλτι να κάτι το 0-3 και στο 85’ ο Παναγιώτου διαμόρφωσε το τελικό 0-4 για τον Ευκλή που οδεύει προς την κούπα του πρωταθλήματος.

Διαιτησία: Αντωνάς, Λαζός, Σαρρής

Συνθέσεις:

Ομόνοια: Κρητικός, Κατσαμάκης (65’ Βενετσάνος Α.), Χατζηκώστας Κ.Α. (46’ Βενετσάνος), Μπαϊράμης Σκ. (65’ Μπαϊράμης Μ.), Κωνσταντόπουλος, Πιζήμολας Στ., Ανανιάδης, Καρασάββας, Μπαϊράμης, Χατζηκώστας Κ.Γ., Πιζήμολας Α.

Ευκλής: Μαριεττής, Παναγιώτου, Γκαρής, Λαππάς, Λαμπρόπουλος, Σαββάκης (70’ Αγγελής), Κρομμύδας, Μπερετούλης, Μήτρου, Σχοινάκης, Τομάζος (65’ Κρεκούκιας)