Τοξοβόλοι «βύθισαν» τον Αστέρα Παστίδας

Μπορεί ο Αστέρας να καίγονταν για τους τρείς βαθμούς της νίκης ώστε να… ανασάνει στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, αλλά νικητής στην αναμέτρηση της Παστίδας αναδείχθηκε ο Ιάλυσος που συνεχίζει στο… κυνήγι της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Στην αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική το πρώτο μέρος πέρασε ανεκμετάλλευτο, με την φάση του 7’ να ξεσηκώνει τους γηπεδούχους όταν ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Παφιάκη στον Πολυχρόνη μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται.

Η καλύτερη στιγμή του Ιάλυσου στο α’ μέρος ήταν ένα σουτ του Γκινή στο 25’ που έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ροδανάκη.

Αντίθετα στην επανάληψη τα γκολ ήρθαν από την πλευρά της ομάδας του Ανδρέα Σταύρου που έκανε το 0-1 στο 47’ με πλασέ του Μαθιού, μετά από μπαλιά του Χειμωνέττου.

Στο 70’ ο Μαθιός με τον ίδιο τρόπο σημείωσε το 0-2 και το τρίτο γκολ του Ιάλυσου (0-3) επετεύχθην στο 80’ με ατομική προσπάθεια και σουτ του Χειμωνέττου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Φανούρης Γκινής τραυματίστηκε στο γόνατο στο ξεκίνημα του β’ μέρους και αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι.

 Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Στεφανάκης, Σάββενας

Συνθέσεις:

Αστέρας Παστίδας Ροδανάκης, Ορφανίδης, Χαριτάκης, Δραγάτης, Καλαϊτζίδης, Καλαγρής, Ζερβός (60’ Κυρίτσης), Παπαστεφάνου, Φτάκλας, Πάπα (78’ Κονόμη), Πολυχρόνης(65’ Διακάκης)

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Παπαδημήτρης, Μπελεβέτης, Χειμωνέττος, Σταυλάς, Καρπαθάκης (60’ Σπάρταλης), Ρεκλείτης, Παφιάκης, Γκινής (50’ λ. τρ. Χατζηφούντας), Μαθιός (76’ Μπινγκό), Χατζηλιόντας