Στα σημαντικότερα γεγονότα του 2015 ο Μαραθώνιος Ρόδου

O Μαραθώνιος της Ροδου προβάλλεται στην ιστοσελίδα Discover Greece του ΣΕΤΕ σε προνομιακή θέση στην 1η σελίδα ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του 2015.

“Ελάτε μαζί μας στον 2ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου, την Κυριακή στις 26 Απριλίου 2015 και ζήστε την εμπειρία της αρχαίας και μεσαιωνικής ιστορίας του νησιού, αλλά και την θέα του υπέροχου μπλε του Αιγαίου, καθώς θα τρέξουμε σε μια επίπεδη παραθαλάσσια διαδρομή, που προσφέρεται για επίτευξη καλύτερου ατομικού χρόνου. Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου έχει πλέον και την επίσημη έγκριση της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ καθώς και της AIMS & IAAF που διασφαλίζουν την εγκυρότητα και την διεθνή αναγνώριση του αγώνα.

Ο αγώνας έχει τρεις διαδρομές, όλες με επίσημη χρονομέτρηση: τον κλασσικό Μαραθώνιο, τον αγώνα 10 χιλιομέτρων και τον αγώνα 5 χιλιομέτρων, οι οποίες θα καταλήξουν στο κέντρο της πόλης της Ρόδου σε μία πανηγυρική, εορταστική ατμόσφαιρα.

Την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα http://www.roadstorhodes.com

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΡΟΔΟΥ