Καταγγελία από την δήμαρχο Τήλου: “Απαξιώνει το ποδόσφαιρο εκπαιδευτικός του νησιού”

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις του ΑΣ Τήλου και γενικότερα στο γειτονικό νησί από χθες, σύμφωνα με την δήμαρχο του νησιού κ. Καμμά, με αφορμή την άρνηση ενός εκπαιδευτικού να δώσει άδεια σ’ ένα νεαρό παιδί μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας να αγωνιστεί στο αυριανό ματς κόντρα στην Αδελφοσύνη.

Βάσει προγράμματος η Τήλος φιλοξενείται από την Αδελφοσύνη στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας και το… θέμα που έχει προκύψει είναι με την συμμετοχή ενός νεαρού ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.

Πρόκειται για παίκτη της ομάδας που είναι μαθητής και θα βρίσκεται στην Ρόδο αύριο από το πρωί, καθώς μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης του θα ταξιδέψουν το απόγευμα για την Αθήνα στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής.

Τα παιδιά θα βρίσκονται νωρίτερα στο νησί μας και ο ποδοσφαιριστής προλαβαίνει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Τήλου ενάντια στην Αδελφοσύνη (υπήρξε και αλλαγή ώρας από την ΕΠΣΔ μετά από αίτημα της Τήλου), αφού όπως δήλωσε και η κ. Καμμά είναι ο ενδέκατος ποδοσφαιριστής της ομάδας (θα ταξιδέψουν μόνο δέκα παίκτες για την αναμέτρηση αυτή από την Τήλο).

Μάλιστα ενημέρωσαν το σχολείο τόσο η μητέρα του παιδιού που υπέγραψε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη, αλλά ένας εκπαιδευτικός είναι ανένδοτος και όπως τόνισε η δήμαρχος της Τήλου της δήλωσε με… ύφος πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο συγκεκριμένο ματς.

Όπως υποστήριξε στο fmtop.grη κ. Καμμά: «Ο εν λόγω εκπαιδευτικός μίλησε με απαξίωση για το ποδόσφαιρο, χωρίς να αναλογιστεί ότι η μόνη διέξοδος των παιδιών στην Τήλο και η διασκέδαση τους είναι ο αθλητισμός. Μίλησα με το υπουργείο και θα γίνει ότι πρέπει για να αγωνιστεί το παιδί. Λυπάμαι πολύ που είναι εκπαιδευτικός».