Οι τιμωρίες για Θύελλα και Βαθύ για τις παραιτήσεις τους

Παραίτηση Σωματείου Α.Ο.ΒΑΘΥ στον αγώνα με ΑΡΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ της 20ης Αγωνιστικής 
Μετά από σχετικό εγγραφο με ημερομηνία 11-3-2015 του Βαθύ Καλύμνου. από το οποίο αναφέρεται ότι το σωματείο παραιτείται από τον αγώνα του πρωτ/τος Α κατηγορίας Δωδεκανήσου με τον ΑΡΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ της 20ης αγων/κής. 
Η πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε τα κάτωθι: 
Ο αγώνας ΑΡΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ – Α.Ο.ΒΑΘΥ. κατακυρώνεται με σκόρ 3-0 υπέρ του ΑΡΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ και από την τρέχουσα βαθμολογία του Α.Ο.ΒΑΘΥ αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί (Αρθρο 17 παρ.2 του ΚΑΠ) 
Επίσης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο από την ομάδα του Α.Ο.ΒΑΘΥ αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από το επόμενο πρωταθλημα 2015-2016 και επιβαλλεται χρηματικό προστιμο πενήντα (50) Ευρώ. 
Σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ.4 εδαφ.β του ΚΑΠ τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα (ΑΡΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ). 
Παραίτηση Σωματείου Θύελλα Πυλώνα από το πρωτάθλημα Β κατηγορίας Δωδεκανήσου 
Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 13/03/2015 του σωματείου Θύελλα Πυλώνα στο οποίο αναφέρεται ότι το σωματείο παραιτείται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος Β κατηγορίας Δωδεκανήσου 2014-2015 για λόγους οικονομικούς και έλλειψης ποδοσφαιριστών. 
Η πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε τα κάτωθι:α)Όλοι οι υπόλοιποι αγώνες θα κατακυρώνονται με σκόρ 3-0 υπέρ των αντιπάλων σωματείων ,τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο για τις αντίπαλες της παραιτηθείσης ομάδος.(Άρθρο 21 παρ.4β.και παρ.5. του ΚΑΠ).β)Η ομάδα της Θύελλας Πυλώνα θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα 2015-2016 με μείον (-6)έξι βαθμούς (Άρθρο 17 παρ.2 του ΚΑΠ) γ)Στην ομάδα της Θύελλας Πυλώνα επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ.