Καταιγιστικός ο Φοίβος «σκόρπισε» τον Κολοσσό με «καυτό» Γεωργαλλή

Ότι ήθελε έκανε μέσα στο γήπεδο ο Φοίβος στην αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(α’ όμιλος) και συνέτριψε με το εκκωφαντικό 9-1 τον Κολοσσό Κάστρου στο γήπεδο Κρεμαστής. Έξι τέρματα (!) σημείωσε ο Αντώνης Γεωργαλλής και από ένα οι Αρχοντούλης, Μόσχος και Αγγελόπουλος.

Το παιχνίδι δεν… αντέχει κριτική, αφού ενάντια στην ήδη υποβιβασμένη ομάδα της Παλιάς Πόλης ο Φοίβος έκανε πραγματικό πάρτι.

Με 5-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, άλλα τέσσερα τέρματα σημείωσαν οι νικητές στην επανάληψη όπου σκόραρε και το γκολ της τιμής ο Κολοσσός Κάστρου.

Το σκορ άνοιξε στο 5’ ο Μόσχος που πήρε το «ριμπάουντ» στο σουτ του Αγγελόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Πέντε λεπτά αργότερα (10’) ο Μόσχος έχασε την ευκαιρία να στεφθεί για δεύτερη φορά σκόρερ μέσα σε λίγα λεπτά, αφού το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Συνέχισε να βρίσκεται στην επίθεση η ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη που στο 20’ με πέναλτι του Γεωργαλλή σημείωσε το 2-0, καθώς είχε προηγηθεί ανατροπή του Ορφανίδη μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά στο 28’ με πλασέ μέσα από την περιοχή για το 3-0 και με την συμπλήρωση μισής ώρας (30’) την… σκυτάλη πήρε ο Αγγελόπουλος που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με κεφαλιά.

Αυτό πάντως δεν ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφού οι Κρεμαστενοί σκόραραν ξανά με τον Γεωργαλλή που έφτασε στο χατ- τρικ στο 45’ και έγραψε το 5-0.

Καυτός μπήκε και στην επανάληψη τόσο ο Φοίβος, όσο και ο Γεωργαλλής που στο 50’ με πλασέ έκανε το 6-0 και στο 55’ το 7-0 με τον ίδιο τρόπο.

Το γκολ της τιμής από τον Κολοσσό ήρθε πέντε λεπτά αργότερα (60’) με τον Πάττα που έκανε το 7-1, αλλά ο Φοίβος είχε διάθεση και σκόραρε άλλες δύο φορές με τον Αρχοντούλη στο 63’ για το 8-1 και το… έκτο γκολ του Γεωργαλλή στο ματς που διαμόρφωσε το τελικό 9-1 στο 75ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Σταυρούλιας, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Φοίβος: Μανωλάγκας, Μπιλιάς, Ορφανίδης (46’ Χριστοδούλου), Αξιώτης, Γαργάλης, Τζιβίλογλου (40’ Μήτρου), Αξιώτης, Σεβδαλής, Μόσχος, Αρχοντούλης, Γεωργαλλής, Αγγελόπουλος (46’ Τζεμαλάϊ)

Κολοσσός: Καμπούρης, Ζωάννου Ι., Καστανίδης, Τσαλίκης, Γιώτας, Τραγάκης, Περαντινός, Κωνσταντινίδης, Ρούφας, Αμοιρόπουλος, Πάττας