Μένει στα… σαλόνια πανηγυρικά ο Κλεόβουλος

Η νίκη με 5-1 επί του Ποσειδώνα Καρπάθου στο γήπεδο Λίνδου για την 21η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(β’ όμιλος) φέρνει τον Κλεόβουλο αγκαλιά με την παραμονή του. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Δημήτρη Δογιάμα, ενώ οι Καρπάθιοι παρέταξαν ένα άκρως νεανικό και ελπιδοφόρο σύνολο.

Στόχος των Λινδιακών ήταν να πιάσουν από το… λαιμό στο ξεκίνημα τον αντίπαλο τους και το κατάφεραν αφού μόλις στο 5’ ο Κουκουτσέλας με σουτ έγραψε το 1-0 και στο 20’ ήρθε το 2-0 με «δράστη» τον Γαϊτάνο και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη όσον αφορά την εικόνα τους ματς, αφού οι γηπεδούχοι συνέχισαν το… σφυροκόπημα και στο 47’ ο Κολιοκώστας από κοντά σημείωσε το 3-0.

Ακολούθησε στο 50’ το τέρμα του Γαϊτάνου (δεύτερο προσωπικό στο ματς) από τα έντεκα βήματα για το 4-0, αφού είχε προηγηθεί χέρι αμυνόμενου του Ποσειδώνα μέσα στην περιοχή που ανάγκασε τον ρέφερι να σφυρίξει αμέσως την παράβαση.

Δέκα λεπτά αργότερα (60’) οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής και μείωσαν προσωρινά με τον Σπανό σε 4-1, αφού στο 70’ ο Παπαοικονόμου διαμόρφωσε το τελικό 5-1 για τον Κλεόβουλο που πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για την μαθηματική του παραμονή ή να μην νικήσει ο Αστέρας Παστίδας αύριο στο Βάτι.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Μαυρουδής, Αχιολάς

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Λιβησιανός, Τσελεπίδης, Κακλαμάνος, Συμεωνίδης, Αναστασιάδης Γ.Α., Φραντχάκης (65’ Αναστασιάδης Γ.Ε.), Κουκουτσέλας, Γαϊτάνος (70’ Διάκουλας), Κολιοκώστας (70’ Πίτσης), Παπαοικονόμου, Χαρίτος

Ποσειδών: Γαλάνης, Βογιατζάκης, Σπανός Ι, Σπανός Ε, Μακρυναμώλης, Λάμπρου, Τσαγκάρης, Μπάρλος, Μαντικός (46’ Νασόπουλος), Μπαιράμης, Τσιαβέλλης