Έβαλε τέσσερα, έχασε… δεκατέσσερα ο Διαγόρας – φώτο

 

Νίκη με 4-0 επί του Αστέρα Μασσάρων πανηγύρισε ο Διαγόρας στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΒlueStarFerries(α’ όμιλος), σε μία αναμέτρηση που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο σκορ.

Οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα ήταν κυρίαρχοι και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα, αλλά εκμεταλλεύτηκαν μόνο τέσσερις προσπάθειες τους και είχαν παράλληλα δύο δοκάρια.

Μέσα σ’ ένα τρίλεπτο το συγκρότημα του Πέτρου Ρουτζιέρη πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, αφού αρχικά ο Μπρέσκα στο 12’ έκανε το 1-0 (είχε προηγηθεί ανατροπή του Καπουράνη μέσα στην αντίπαλη περιοχή) και εν συνεχεία ο Καπουράνης στο 15’ με πλασέ στο τετ α τετ με τον Δημητρίου σημείωσε το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Ακολούθησε σωρεία ευκαιριών για τον Διαγόρα που θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλες φορές πριν το ημίχρονο, ωστόσο στο 40’ ο Θεοδοσίου στάθηκε άτυχος όταν η κεφαλιά του απομακρύνθηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας με το πλασέ του Αλιμπά σημείωσε το 3-0 στο 60ο λεπτό και στο 75’ ο Ζουρούδης από κοντά μετά από σύγχηση στην αντίπαλη άμυνα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Λίγο πριν το τέλος (90’) ο Πασκούλεφ είχε δοκάρι σε προσπάθεια του και σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή και έτσι δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ στο ματς.

Διαιτησία: Μίαρης, Σάββενας, Καλκαβούρας

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Κελαϊδής, Πεταυράκης (60’ Μπαούρης), Προβατίδης, Θεοδοσίου (80’ Κουρούνας), Πασκούλεφ, Μαΐλης, Καραγεωργίου, Καπουράνης (90’ Σακελλάρης), Αλιμπάς, Μπρέσκα, Ζουρούδης

Αστέρας: Δημητρίου, Σκούμπρος (80’ Γκίνεφ), Μπάρτζος, Κυριακάκης (50’ Λαουδίκος), Κιλασίν Ε., Λαγοπάτης, Κοτσίκος, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος, Σκυλλαράκης (80’ Μίρτσεφ), Πατσιαούρας