«Καθάρισε» και τον Διγενή ο πρωτοπόρος Απόλλων Απολλώνων

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος)… βολεύτηκε ο Απόλλων Απολλώνων που για την 16η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Διγενή.

Πολύ δυνατά ξεκίνησαν οι Απολλωνιάτες που βρήκαν τον δρόμο προς στα δίχτυα στο 10’ με σκόρερ τον Γιαννακόπουλο που έγραψε το 1-0 με εντυπωσιακό μακρινό σουτ.

Στο 30’ η κεφαλιά του Κατσούλη μετά την σέντρα του Σαπαλίδη κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν με το 2-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σάσα Γιόνοβιτς δημιούργησαν πολλές φάσεις, αλλά ο εκπληκτικός Τσουρούτης είπε «όχι» όποτε χρειάστηκε, ενώ στο 55’ τον… βοήθηκε και το οριζόντιο του δοκάρι στο σουτ του Παλάζη.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Σταυρούλιας, Ροδίτης

Συνθέσεις:

Απόλλων: Μακαρούνας Ι., Γιαννακόπουλος (70’  Σαράντης), Διακαναστάσης (85’ Μπαϊράμης), Κυριαζάκος, Ισκάς, Γεωργίου, Πλάτσης, Μακαρούνας Μ., Κατσούλης (60’ Μπόσινας), Παλάζης, Σαπαλαίδης

Διγενής: Τσουρούτης, Διακανθός (20’ λ.τρ. Παπαθανασίου), Κανάκης, Καλιώρας, Μάνο, Χατζηνικόλας (50’ Παπασταμάτης), Ζούνης, Ευαγγέλου, Θαρρενός (75’ Καραμανώλης), Μπάρδης, Διακανθός