Στο… κυνήγι της πρωτιάς ο Ηρακλής Λάρδου

Μπορεί στο φινάλε να… καρδιοχτύπησε από το comebackτου Πολυβώτη στο ματς, ωστόσο ο Ηρακλής Λάρδου πήρε το πολύτιμο τρίποντο στην εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος- 12η αγωνιστική) με σκορ 4-3 και βρίσκεται στο… κατόπι του πρωτοπόρου Ευκλή (υπολείπεται πέντε βαθμούς).

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που μόλις στο 10’ με τον Στέφανο Ευαγγελίδη έκαναν το 1-0 και στο 24’ ο Ταγκάεφ σημείωσε το 2-0 που ήταν σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (55’) με «δράστη» και πάλι τον Στέφανο Ευαγγελίδη, ο Ηρακλής πήρε σπουδαίο προβάδισμα με 3-0, ωστόσο στο 65’ ο Πολυβώτης αντέδρασε και μείωσε σε 3-1 με τον Φωτεινή.

Στο 70’ όλοι πίστεψαν πως το ματς τελείωσε αφού ο Χαρίτος έκανε το 4-1, αλλά οι Νισύριοι που «μάχονται» για την παραμονή τους στην κατηγορία μείωσαν αρχικά σε 4-2 με τον Χατζηνικολάου Β.Δ. και εν συνεχεία στο τελικό 4-3 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Φωτεινή. Δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι Λαρδιακοί πήραν σπουδαία νίκη.

Διαιτησία: Κασιώτης, Μπερδεμπές, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Διακοβασιλείου Στ., Καπιώτης, Διακοβασιλείου Σταύρος (40’ Κοντός), Μπεννούρ, Παπαϊωάννου, Ευαγγελίδης Ι., Χαρίτος, Ταγκάεφ (70’ Ευαγγελίδης Ν.), Καμμάς, Ευαγγελίδης Στ. (75’ Φάκκας)

Πολυβώτης: Χαρτοφύλλης (75’ Καλογεράτος Ν.), Καραγιάννης, Κάκιας, Κουκουβίνος, Κωνσταντίνου (60’ λ. τρ. Καλογεράτος Δ.), Σβύνος (30’ λ. τρ. Κάσδαλης), Σφακιανός, Φωτεινής, Χατζηνικόλας Β.Κ., Χατζηνικόλας Β.Δ., Χασαπλαδάκης