«Σφράγισε» την παραμονή του με διπλό στο Παραδείσι ο ΑΕΡΑ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Διαγόρα Βατίου κόντρα στον Αστέρα Παστίδας ο ΑΕΡΑ που επικράτησε με 0-1 μέσα στο Παραδείσι κόντρα στον Κλεάνθη για την 21η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας (β’ όμιλος) και έτσι εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στα… σαλόνια και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το κίνητρο των Αφαντενών έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ματς, αφού από το ξεκίνημα προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και είχαν μάλιστα δοκάρι στο 40’ με το σουτ του Τσαγγάρη στην σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε, αφού οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και αναζήτησαν το γκολ για να πάρουν το προβάδισμα.

Πάντως αυτό το κατάφερε στο 77’ ο Τριχιάς για τον ΑΕΡΑ όταν από κοντά έγραψε το 0-1, αφού είχε προηγηθεί η προβολή του Σορωνιάτη που έσωσε αρχικά την μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή του τέρματος, αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στην συνέχεια της φάσης.

Διαιτησία: Αντωνάς, Στεφανάκης, Σαρρής

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Χειμωνέττος, Τριανταφύλλου, Γιαννίκος (85’ Θάνος), Ατσίδης, Σιέχ (80’ Ατσικνούδας), Καρίκης, Γρηγοριάδης, Δράκος, Κορκίδας (70’ Σορωνιάτης), Πλαγγέντης, Σκόρπος

ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Καραγιάννης, Αμπαζάϊ, Κατσιδώνης (30’ Νικολής), Πάλλας, Πλύγκος (90’ Καππάκας), Ανδρεόπουλος, Κανάτας, Τριχιάς (91’ Κονταρής), Μασάδο, Τσαγγάρης