Έπιασε ξανά δουλειά η Νικόλ Κυριακοπούλου

Ο προπονητής της, της έμαθε πώς να «πετάει». Και η ζωή, πώς να σηκώνεται όταν πέφτει. Αναγκάστηκε, καθώς αρκετές φορές τα τελευταία δύο χρόνια ένα απρόοπτο την… έριχνε. Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν ήταν τραυματισμός. Ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα. Αλλά έκανε αυτό που ήξερε. Η Νικόλ Κυριακοπούλου σηκώθηκε, έπιασε το κοντάρι και της έπεσε ξανά με τα μούτρα στη δουλειά. 

Το κεφάλαιο «Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού» το έκλεισε πίσω της. Στεναχωρήθηκε για την πέμπτη θέση, δεν το έκρυψε, αλλά… πέρασε. Και μετά από την «άδεια» μίας εβδομάδας, από την περασμένη Δευτέρα επέστρεψε εκεί όπου αισθάνεται καλύτερα: στο στάδιο. 

«Ξεκινήσαμε προετοιμασία για το καλοκαίρι. Και από τη μία λυπάμαι που δεν έχω περισσότερο χρόνο μπροστά μου για προπόνηση, αλλά από την άλλη δεν βλέπω την ώρα να μπω σε αγώνες», λέει η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ του επί κοντώ. Ακούγεται περίεργο. Η ίδια γελάει και το εξηγεί: «Θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο για να κάνω προπόνηση, να βελτιωθώ. Από την άλλη όμως, ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες περισσότερο από ποτέ. Έχω απίστευτη όρεξη!», λέει η Κυριακοπούλου. 

Δεν θα χρειαστεί να περιμένει για καιρό. Όπως συνηθίζει, έχει βάλει στο… μάτι τα Diamond League. Στόχος της να δώσει το παρών σε όσους αγώνες της σειράς είναι το επί κοντώ των γυναικών στο πρόγραμμα. Η αρχή θα γίνει από τη Σαγκάη, στις 17 Μαΐου, αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που έχει από τώρα στο μυαλό της την Κίνα. Βασικός προορισμός της για τη χρονιά είναι το Πεκίνο και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί εκεί. Διοργάνωση για την οποία έχει ήδη βέβαια το όριο συμμετοχής και για αυτό έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο πώς θα βρεθεί εκεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

stivoz.com