Συνεργασία Δημάρχου Ρόδου με επικεφαλής παρατάξεων μειοψηφίας- Επίσκεψη σε νέα μαρίνα Ρόδου και χώρους μετεγκατάστασης Roma

 

 

Τις εγκαταστάσεις της νέας μαρίνας Ρόδου επισκέφθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας κύριοι Χατζής Χατζηευθυμίου και Γιώργος Υψηλάντης.

Εκεί ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους της εταιρείας για τις εγκαταστάσεις των πλέον σύγχρονων ηλεκτρονικών- μηχανολογικών εξοπλισμών που είναι ήδη έτοιμοι προς λειτουργία.

Παράλληλα επιθεώρησαν τις συνεχιζόμενες εργασίες στις κτιριακές εγκαταστάσεις και τον περιβάλλοντα χώρο, οι οποίες καθυστέρησαν λόγω καιρικών συνθηκών.

Από τον υπεύθυνο της αναδόχου εταιρείας έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι στις αρχές του καλοκαιριού η νέα  μαρίνα Ρόδου θα είναι έτοιμη  να φιλοξενήσει τα σκάφη.

 

Ίδια συνάντηση συνεργασίας είχε ο Δήμαρχος με τους ανωτέρω επικεφαλής των παρατάξεων της  μειοψηφίας και με τον κ. Καρίκη, παρουσία και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλη Μανδρακού, το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι. Επισκέφθηκαν τους χώρους που είχε προτείνει η επιτροπή που είχε συγκροτηθεί προ τριετίας, για τη μετεγκατάσταση των Roma, προκειμένου να έχουν πλήρη εικόνα.