Νίκες για Ηρακλή Λάρδου- Αναγέννηση Έμπωνας που… πιέζουν τους πρωτοπόρους στους ομίλους τους

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας διεξήχθησαν σήμερα δύο αναμετρήσεις, με νικητές τις ομάδες που είχαν την «ταμπέλα» του φαβορί και βρίσκονται στο… κυνήγι της πρώτης θέσης των ομίλων τους.

Στα πλαίσια του πρώτου ομίλου, ο Ηρακλής Λάρδου υποδέχθηκε την Ομόνοια Γενναδίου στην έδρα του και γνώριζε πως με νίκη θα έφτανε στο -2 από τον πρωτοπόρο Ευκλή, μετά την ήττα των Σορωνιάτων από την Χάλκη μέσα στο γήπεδο τους.

Η νίκη ήρθε με… συνοπτικές διαδικασίες για τους κυανόλευκους που επικράτησαν άνετα με 3-0 των αντιπάλων τους, προσθέτοντας άλλους τρείς βαθμούς στο… σακούλι τους και αγχώνοντας τον Ευκλή στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της η ομάδα από το Γεννάδι δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και έτσι έμεινε μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Όσον αφορά τον β’ όμιλο, στην εξ αναβολής αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Έμπωνας, η τοπική Αναγέννηση επιβλήθηκε με το άνετο 4-0 του Αγίου Γεωργίου και πλησίασε και πάλι την κορυφή, απέχοντας δύο βαθμούς από τον πρωτοπόρο Απόλλων Απολλώνων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των πράσινων ο Παπαχριστοδούλου που πέτυχε τρία τέρματα, ενώ οι Μαλωνίτες που έχουν πετύχει τον στόχο τους (παραμονή) δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων επηρεασμένοι και από τις αρκετές απουσίες τους.