Αποχαιρετιστήρια… πεντάρα για ΑΟ Δικαίου

Πατώντας το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μάκη Μποϊλή ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ ο ΑΟ Δικαίου συνέτριψε με 5-1 τον Κλεόβουλο Λίνδου για την τελευταία αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου (Β’ όμιλος) και τερμάτισε έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι που ταξίδεψαν στην Κω με 12 παίκτες στην αποστολή κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους και στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Γαϊτάνο απ’ τα αριστερά να εκτελεί το φάουλ και να στέλνει την μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι του Ντιμιτρίεβιτς και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού μετά από τρία λεπτά ο Μποϊλής έπειτα από κόρνερ του Κεφαλιανού έφερε το ματς στα ίσια με τον Δίκαιο στην συνέχεια να έχει μια ανούσια υπεροχή στο ματς, τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν στην κόντρα το γκολ και να χάνουν μάλιστα σπουδαία ευκαιρία με τον Αναστασιάδη Γ.Μ ο οποίος έκανε το πλασέ σε κενή εστία με τον Θεοδώρου την τελευταία στιγμή με τάκλιν να διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο Μάκης Μποϊλής πήρε το όπλο του, πέτυχε τρία γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά (49’,52’,57’) και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τους κυανόλευκους να σβήνουν τις μηχανές και να πετυχαίνουν ακόμη ένα γκολ με τον Βλαντιμίροφ στο 68’ για το τελικό 5-1.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία των Φραγκιαδάκη, Ατσαλάκη και Κόπανου.

Συνθέσεις:

ΑΟ Δικαίου: Nτιμιτρίεβιτς (62′ Μεταξάς), Θεοδώρου (46′ Φυτάς), Βρέττης (46′ Τινιακός) , Μποιλής, Κουρζής, Βλαντιμίροφ, Μαριάς, Χατζησουλειμάν, Δρόσος, Τριμμάτης, Κεφαλιανός.

Κλεόβουλος: Βαρέλης, Γιατσάτσος, Διάκουλας, Τσελεπίδης, Αναστασιάδης Γ.Τ. (65′ Λάμπης), Συμεωνίδης. Παπαοικονόμου, Γαιτάνος, Χαρίτος, Κουκουτσέλας, Αναστασιάδης Γ.Μ.

Το φιλμ του αγώνα:

13′ ΓΚΟΛ!! Ο Γαιτάνος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ντιμιτρίεβιτς και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

14′ Ο Κεφαλιανός έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, ο Δρόσος έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Βαρέλη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

15′ ΓΚΟΛ!! Ο Κεφαλιανός εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μποιλής σηκώθηκε ψηλότερα όλων πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Βαρέλη για το 1-1.

27′ Δυνατό σουτ του Χατζησουλειμάν στα όρια της περιοχής, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Βαρέλης.

30′ Παράλληλη πάσα του Μποιλή στον Τριμμάτη ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Βαρέλη να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

31′ Ο Παπαοικονόμου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Αναστασιάδη Γ.Μ. ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία με τον Θεοδώρου με τάκλιν την τελευταία στιγμή να στέλνει την μπάλα κόρνερ.

43′ Ο Τριμμάτης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Δρόσος έπιασε την κεφαλιά με τον Βαρέλη να μπλοκάρει.

49′ ΓΚΟΛ!! Ο Μαριάς έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μποιλής βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνιά του Βαρέλη για το 2-1.

52′ ΓΚΟΛ!! Ωραία μπαλιά του Φυτά στην πλάτη της άμυνας, ο Μποιλής βρέθηκε μόνος του με τον Βαρέλη και πλάσαρε εύστοχα για το 3-1.

57′ ΓΚΟΛ!! Ο Δρόσος μπήκε από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη πάσα και ο Μποιλής με σουτ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

63′ Δυνατό σουτ του Δρόσου, έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Βαρέλης.

68′ ΓΚΟΛ!! Βαθιά μπαλιά του Χατζησουλειμάν, ο Βλαντιμίροφ βρέθηκε απέναντι από τον Βαρέλη, πέρασε την μπάλα από πάνω και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 5-1.

giafkasports.gr