Επίλογος με άνετη νίκη στις Καλυθιές για τον Διαγόρα

Στο τελευταίο παιχνίδι (22η αγωνιστική) για την κανονική διάρκεια της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(α’ όμιλος), ο Διαγόρας επικράτησε με 0-3 μέσα στις Καλυθιές επί του Απόλλωνα και περιμένει τις εξελίξεις εν όψει των πλέι οφ. Αποχαιρετιστήριο παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία για τους Καλυθενούς που έδειξαν πως διαθέτουν ταλέντο οι νεαροί ποδοσφαιριστές τους στα φετινά παιχνίδια, παρά την δύσκολη σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην 20η νίκη τους στο πρωτάθλημα «καθαρίζοντας» τον αντίπαλο τους από το πρώτο ημίχρονο.

Έχοντας την κατοχή της μπάλας και τα ηνία του παιχνιδιού από το ξεκίνημα, οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη άνοιξαν το σκορ στο 25’ όταν ο Μπρέσκα έγραψε το 0-1 με πλασέ.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (42’) ο Ζουρούδης σημείωσε το 0-2 για τον «γηραιό» και επί της ουσίας «κλείδωσε» το τρίποντο.

Στο β’ μέρος δεν άλλαξε η εικόνα, με τη μόνη διαφορά πως ο νεαρός γκολκίπερ των γηπεδούχων, Ηλίας πραγματοποίησε μια σειρά από σπουδαίες επεμβάσεις και διατήρησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.

Στο 85’ πάντως ο Διαγόρας έφτασε στο 0-3 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπρέσκα στο ματς και αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο έμπειρος παίκτης έχασε την ευκαιρία να πετύχει χατ- τρικ με το σουτ που είχε στο 90’ και σταμάτησε στο δοκάρι.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Βασίλας, Βλάχος

Συνθέσεις:

Απόλλων: Ηλίας, Μιχαλάς, Νικολός, Σπαχίου (80’ Φερχάτι), Ταντίκης, Δανάς, Παπανθύμου, Συμιακός, Φιλιππάκος (60’ Γίδαρης), Παπανθύμου, Χατζηνικόλας (55’ Σαββούλης)

Διαγόρας: Ταμπάσης, Παπαδημητρίου, Θεοδοσίου, Καραγεωργίου, Προβατίδης, Σαλαμαστράκης, Αλημπάς, Πεταυράκης (70’ Κόρλος), Καπουράνης (70’ Σακελλάρης), Ζουρούδης, Μπρέσκα