Με… κεκτημένη ταχύτητα μετά την κούπα ο Ιάλυσος

Τα επινίκια για την κατάκτηση του κυπέλλου μεσοβδόμαδα έδωσαν την θέση τους στην… σοβαρότητα για τους παίκτες του Ιάλυσου που έκαναν το καθήκον τους κόντρα στον Διαγόρα Βατίου, επικρατώντας με 2-0 μέσα στο Οικονομίδειο για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(β’ όμιλος).

Ξεκινώντας με κέφια η ομάδα του Ανδρέα Στάρου «σπατάλησε» ευκαιρίες στο 9’ και το 17’ με τους Χειμωνέττο και Τσουκαλά αντίστοιχα.

Πάντως το 33’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-0 όταν ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε κόρνερ και ο Αθανασίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 40’ ο Χειμωνέττος δεν μπόρεσε από κοντά να χριστεί σκόρερ και έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το… εύθραυστο προβάδισμα του Ιάλυσου.

Λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει στο 51’ η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη, ωστόσο η εκτέλεση φάουλ του Κοσμά Καραγιάννη αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ από τον Ντάνη.

Αυτό ήταν το «καμπανάκι» που αφύπνισε στην επανάληψη τους κυανέρυθρους που πάτησαν… γκάζι και πέτυχαν δεύτερο γκολ.

Πάντως πριν το ζευγάρωμα των τερμάτων από τους γηπεδούχους, χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες όπως στο 55’ η διπλή προσπάθεια των Χατζηπέτρου και Χατζηφούντα, αλλά και στο 63’ την απομάκρυνση του Πιτσουρδάκη πάνω στην γραμμή σε σουτ του Σπάρταλη.

Εν τέλει στο 72’ ο Σπάρταλης εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Καρπαθάκη και με πλασέ σημείωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Μαθιός είδε τον Ζουρούδη στο 85’ να απομακρύνει πάνω στην γραμμή το πλασέ του.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Καραγιάννης, Μάχλης

Συνθέσεις:

Ιάλυσος: Ντάνης, Παπαδημήτρης, Αθανασίου, Χατζηφούντας, Μπιγκό(78’ Φυλακούρης), Σταυλάς, Καρπαθάκης, Τσουκαλάς(53’ Σπάρταλης), Χατζηπέτρος, Χειμωνέττος(58’ Μαθιός), Χατζηλιόντας

 

Διαγόρας Βατίου : Αναστασάς, Αδάμος, Πιτσουρδάκης, Καραγιάννης Κ., Καραγιάννης Β.(58’ Καψαλάκης),Μοσχής, Ξύπας, Ζωάννου, Γιαννακόπουλος(58’ Παπουρδάνος ), Ντόστι