Ισοπαλία… υποβιβασμός του Ατρόμητου σε ματς με παρατράγουδα

Το τελευταίο του… χαρτί για να παραμείνει στην Β’ κατηγορίας έπαιζε στο ματς κόντρα στην Ομόνοια ο τοπικός Ατρόμητος στο γήπεδο Διμυλιάς, ωστόσο το τελικό 2-2 του ψαλιδίζει τις ελπίδες. Επεισοδιακό ματς με τρείς αποβολές και… παρατράγουδα μεταξύ παικτών.

Χωρίς φάσεις το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν το… μυαλό τους στα μετόπισθεν. Άγγιξε το γκολ στο 20’ ο Ατρόμητος με τον Καραμολέγκο στην καλύτερη φάση που απομακρύνθηκε η μπάλα από το οριζόντιο δοκάρι στην κεφαλιά του.

Άλλαξε άρδην η εικόνα του παιχνιδιού που έγινε ροντέο στην επανάληψη. Αρχικά ο Καραμολέγκος βρήκε τον στόχο στο 48’ με κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 55’ ο Καρασάββας με την… βοήθεια του Ζααλούκ που έκανε λάθος εκτίμησης της φάσης, ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Γενναδίου.

Πέντε λεπτά αργότερα (60’) έγινε χαμός, όταν συνεπλάκεσαν ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και ο διαιτητής έβγαλε την κόκκινη στους Φλεβάρη, Κρητικό από πλευράς Ατρομήτου και Βενετσάνου από την μεριά της Ομόνοιας.

Ο Πιζήμολάς στο 75’ έδωσε το προβάδισμα στην Ομόνοια με 2-1, ωστόσο στο 95’ ισοφάρισε ο Ατρόμητος σε 2-2 με σκόρερ τον Ζουρούδη.