Ματς- ροντέο στους Αγίους Αποστόλους

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι για την 17η αγωνιστική του β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας, όπου Ορφέας και Αναγέννηση Έμπωνας έμειναν στο 1-1. Το παιχνίδι θα το… θυμάται πολύς κόσμος λόγω των τεσσάρων αποβολών, της έντασης σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα.

Θέλοντας τη νίκη για να έχει ελπίδες πρωτιάς στον όμιλο, η Αναγέννηση μπήκε δυνατά στο ματς και στο 10’ είχαμε την φάση που ο διαιτητής έβγαλε δύο κόκκινες από το τσεπάκι του για τους Κωνσταντάκη και Στεργιόπουλο. Ο παίκτης της Έμπωνας έκανα σκληρό μαρκάρισμα και ο επιθετικός του Ορφέα απάντησε σε φιλάθλους.

Παίζοντας με δέκα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες είχαν περισσότερους χώρους, ωστόσο αναλώθηκαν σε σκληρό ματς με δυνατά μαρκαρίσματα.

Πάντως στο 30’ ο Παπαχριστοδούλου κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο ίδιος ευστόχησε για το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ορφέας ανέβασε στροφές και ισοφάρισε σε 1-1 χάρις το σουτ του Κούτσι που έβαλε φωτιά στο παιχνίδι.

Στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού οι Μπονιάτες «βομβάρδισαν» την εστία του Ορφέα, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Μάλιστα οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για παράβαση (χέρι) αντίπαλου αμυντικού μέσα στην περιοχή στο 90ο λεπτό, ωστόσο ο διαιτητής είπε παίζεται.

Πάνω στις διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι, οι Σφυράκης και Κώστας αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και έτσι η Αναγέννηση τελείωσε τον αγώνα με οκτώ παίκτες.

Στο φινάλε η ένταση ήταν μεγάλη και οι διαμαρτυρίες από τους φίλους της Αναγέννησης που βρίσκονταν στις εξέδρες πολλές, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να καθυστερήσει να πάει προς τα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Λαζός, Μπερδεμπές

Συνθέσεις:

Ορφέας: Μαυρουδής, Τσικούρης (96’ Πολυχρόνης), Διακοηλίας, Παπαχριστοδούλου, Στοϊος, Καρπάτσης (50’ Κούτσι), Στεργιόπουλος, Γκρέμσι, Τσιώμος, Ντριλόν, Λουκίσσας (70’ Σκιαθίτης)

Αναγέννηση: Φλοσκάκης, Τσαγκαράκης (95’ Ζαμπελλάκης), Λολάκης (60’ Καραγιαννάκης), Σφυράκης, Χριστοδούλου, Κωνσταντάκης, Στάππας, Μπάκης, Κώστας, Θαρενός (60’ λ. τρ. Χατζηγιαννάκης), Παπαχριστοδούλου