Ενίσχυση με Σάββενα και προπονήσεις στα Μαριτσά για τον Ιάλυσο

Στο προπονητικό τιμ του Ιάλυσο ενισχύθηκε με τον Γιώργο Σάββενα, ενώ η ομάδα θα προπονείται για το επόμενο διάστημα στο γήπεδο Μαριτσών λόγω εργασιών στο Οικονομίδειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Γιώργο Σάββενα:

Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Σάββενα. Ο νεαρός τεχνικός που στο παρελθόν συνεργάστηκε με το σύλλογο μας στα τμήματα υποδομών και τη φετινή περίοδο πέτυχε μια εξαιρετική πορεία με την ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών, θα ενισχύσει το προπονητικό team της ομάδας μας και σε συνεργασία με τον Ανδρέα Σταύρου τον Παναγιώτη Τσιάμη και τον Νεκτάριο Κουλούμπρη ευελπιστούμε να κατακτήσουν το μεγάλο στόχο μας. 

Ευχαριστήριο στον Ηρακλή Μαριτσών

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο και τη διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών για την έμπρακτη στήριξη τους στην ομάδα μας, με την παραχώρηση του γηπέδου τους για την προετοιμασία της για τα play off. Εξαιτίας των εργασιών στο χλοοτάπητα του Οικονομιδείου, ώστε να είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση κατά τη διάρκεια των αγώνων που ακολουθούν, οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται στο γήπεδο των Μαριτσών.