Ετοιμάζουν το… αύριο με “Σάλπι”- Παπαστεργίου στις Καλυθιές

Προπονήσεις με σχεδόν όλα τα παιδιά του εφηβικού τμήματος θα ξεκινήσει άμεσα ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών, Δημήτρης Σαλπιγκτίδης που συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Άλλωστε οι Καλυθενοί την φετινή σεζόν, παρά το υποβιβασμό τους στην Β’ κατηγορία, κατάφεραν να κερδίσουν αρκετά νεαρά παιδιά που αγωνίστηκαν σε πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος και έδειξαν το ταλέντο τους.

Εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί ο Απόλλων είναι το ίδιο και γι’ αυτό το λόγω ο Κώστας Παπαστεργίου θα δουλεύει με τα παιδιά μικρότερης ηλικίας, όπως έκανε άλλωστε το τελευταίο διάστημα.

Ο έμπειρος προπονητής αποτελεί τον άνθρωπο που εξελίσσει και… προωθεί όλα αυτά τα χρόνια τα νεαρά ταλαντούχα παιδιά στην πρώτη ομάδα, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει την την ερχόμενη σεζόν.

Στόχος των Παπαστεργίου και Σαλπιγκτίδη είναι να δημιουργήσουν μια ομάδα για το… αύριο του Απόλλωνα, κάτι που έχουν δείξει πως μπορούν να τα καταφέρουν αν κρίνει κανείς από την παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών νεαρής ηλικίας.