Αποχαιρέτησαν με θέαμα την σεζόν Δόξα και Καλυμνιακός

Παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη και εναλλαγές στο σκορ ήταν αυτό που διεξήχθη στο γήπεδο Ψίνθου ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Καλυμνιακό, όπου βρήκε νικητές τους βυσσινί με 3-2 στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση και αυτό έδωσε την δυνατότητα στις ομάδες να παίξουν ανοιχτά και χωρίς άγχος.

Στο 25’ ο Πλύγκος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για την Δόξα, ωστόσο ο Τρικοίλης απάντησε άμεσα (28’) με τον ίδιο τρόπο και σημείωσε το 1-1 του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Καλυμνιακός ήταν αυτός που σκόραρε πρώτος και πήρε το προβάδισμα με το τέρμα του Πετράκη στο 70’ που έγραψε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Πήρε… μπροστά η Δόξα που ισοφάρισε στο 74’ με την κεφαλιά του Οχτάρα σε 2-2 και εν τέλει στο 78’ σημείωσαν το 3-2 για την ολική ανατροπή με σκόρερ τον Λυριστή από την άσπρη βούλα, έπειτα από παράβαση που κέρδισε ο Πλύγκος όταν ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Ροδίτης, Μπέκκας

Συνθέσεις:

Δόξα: Τόππος, Μπαρμπαντώνης, Στελλάς, Τσοπάνογλου, Καβουκλής, Ρουμελιώτης (46’ Χατζηνικόλας), Πλύγκος Χ. (20’ Ορφανός Χ.), Πλύγκος Μ., Οχτάρας, Καρίκης, Λυριστής

Καλυμνιακός: Αξιώτης, Κοτσάνης, Κελεσούδης (46’ Χουρδάς Δ.), Χουρδάς Σ., Μουσσάς, Καμπούρης, Τασιόγλου, Καννής, Τρικούλης, Πετράκης, Ζερβός