Ώρα στέψης στ’ Απόλλωνα

Την εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στην Ασπίδα Απολακκιάς με σκορ 1-4 πήρε ο Απόλλων Απολλώνων και μαζί την… κούπα της πρωταθλήματος ομάδας της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος). Οι Απολλωνιστές επιστρέφουν στα… σαλόνια του τοπικού μας ποδοσφαίρου και περιμένουν το αυριανό ματς στην έδρα τους κόντρα στον Άγιο Λουκά για να το γιορτάσουν αναλόγως.

Στο παιχνίδι που έγινε στο ΕΑΚ  οι ποδοσφαιριστές του Σάσα Γιόνοβιτς  έφτασαν άνετα στη νίκη μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους τους.

Μόλις στο 8’ ο Γιαννακόπουλος από κοντά έγραψε το 0-1 για τον Απόλλωνα και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι.

Νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Σαπαλίδης από θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα για το 0-2 και δέκα λεπτά αργότερα (65’) ακολούθησε η αποβολή του Ζαράρη που άφησε την Ασπίδα με δέκα ποδοσφαιριστές και έκανε ευκολότερο το έργο των κυανόλευκων.

Παρά τον παίκτη λιγότερα, η ομάδα της Απολακκιάς μείωσε σε 1-2 στο 70ο λεπτό με την κεφαλιά του Σκουλούδη.

Πάτησε… γκάζι εκ νέου ο Απόλλων και στο 80’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σαπαλίδη στο ματς, έκανε το 1-3, προτού στο 88’ ο Σαράντης διαμορφώσει το τελικό 1-4 και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή έδωσε το έναυσμα στους φίλους των φιλοξενούμενων να ξεσπάσουν σε πανηγύρια.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Μοσχάτος, Αχιολάς

Συνθέσεις:

Ασπίδα: Κοντός, Αγγελής, Ζαράρης, Γιόκας (50’ Παπαδιός), Κάκαρης, Διαμαντής, Ράδος, Νταμπρονίτσι, Περούλης, Παπανικολάου, Ζαχαρίας

Απόλλων: Μακαρούνας (75’ Σεντονάς), Κυριαζάκος, Γεωργίου, Ισκάς, Γιαννακόπουλος (70’ Σαράντης), Πλάτσης, Διακαναστάσης (85’ Κωνσταντάκης), Μακαρούνας Μ., Κατσούλης, Σαπαλίδης, Παλάζης