Αγκάλιασε την άνοδο ο Ηρακλής, κίνδυνος βαριάς καμπάνας για Ευκλή

Ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής της Β’ κατηγορίας και μάλιστα μέσα στο γήπεδο του Αγίου Σουλά ήταν ο Ηρακλής Λάρδου που επικράτησε με 0-1 του Ευκλή και βρίσκεται αγκαλιά με την πρωτιά στον όμιλο και την άνοδο στα… σαλόνια.

Η ομάδα που θα έπαιρνε το τρίποντο ήταν αυτή που θα είχε το… αβαντάζ εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής και το γκολ του Μπεννούρ στο 50’ ήταν αυτό που έκρινε το νικητή.

Επεισοδιακό ήταν πάντως το παιχνίδι, αφού στο 93’ ακυρώθηκε γκολ του Παναγιώτου για επιθετικό φάουλ και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τους γηπεδούχους, ενώ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φιλάθλοι που κατευθύνθηκαν προς τον διαιτητή, με τα παράπονα προς τον ρέφερι να είναι εντονότατα.

Στο 60’ είχε μείνει με δέκα ο Ηρακλής λόγω αποβολής του Καλοπήτα, ενώ στο 75’ ο Γκαρής αποβλήθηκε για τον Ευκλή, αλλά και οι Λαμμρόπουλος, Παπαστεργής, Παναγιώτη επίσης για τους πράσινους είδαν την κόκκινη μετά την φάση του ακυρωθέν γκολ.

Συνθέσεις:

Ευκλής: Σαββάκης, Λαμπρόπουλος, Παναγιώτου, Γκαρής, Σαββάκης Στ., Παπαστεργής (65’ Γεωργαντάς), Κούρλιος, Κρομμύδας, Μπερετούλης, Μήτρου, Τομάζος

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Νικολάϊ, Καπιώτης, Παπαιωάννου (82’ Μ. Καμμάς), Διακοβασιλείου, Ταγκάεφ, Ευαγγελίδης Στ., Καλοπίτας, Ευαγγελίδης Ι., Χαρίτος, Μπενούρ (66’ Διακοβασιλείου Στ.)