ΔΗΛΩΣΗ Ι. ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ  

“Με την απαράδεκτη, αψυχολόγητη και βαριά υπονομευτική της συμπεριφορά, η κυβέρνηση απέναντι στους περιφερειάρχες της χώρας και κυρίως απέναντι στους νησιώτες, να ζητήσει εντός 24 ωρών την ανάκληση κατανομής των πόρων των συγχρηματοδοτούμενων έργων τους που δεν παρουσιάζουν βεβαιότητα άμεσης εκταμίευσης, αποδεικνύει γι’ ακόμη μια φορά ότι η αριστερά ξέρει πώς να εφαρμόζει άμεσα πολιτικές φασισμού!

Εάν οι περιφερειάρχες εκτελέσουν ή εκτελούσαν  μιλα τέτοια απόφαση, αυτό θα σήμαινε αυτόματη ερημοποίηση των εργοταξίων, σταμάτημα των έργων και καταστροφή για τις τοπικές κοινωνίες.

Με αυτές τις ‘πολιτικές’ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συγκυβερνώντες αποδεικνύουν όχι μόνον ότι βαδίζουν… ‘χωρίς πυξίδα’ αλλά ότι είναι αποφασισμένοι να ερημώσουν την Ελληνική Περιφέρεια και τα νησιά μας και να αποκλείσουν ακόμη και την τελευταία πηγή χρηματοδότησης που εγγυάται την ανάπτυξη.

Με την αγωνία της η κυβέρνηση να βρει ‘λεφτά’ για να πληρώσει τις δόσεις που χρωστάμε στους δανειστές, προβαίνει σε ‘οριζόντιες’ πολιτικές και ‘κινήσεις’ πανικού, προχωρώντας σε εσωτερικό δανεισμό άνευ όρων, που αποτελεί μια παράνομη πράξη.

Είναι απολύτως βέβαιο πλέον, ότι αυτή η κυβέρνηση μόνον ‘φιλολαϊκή’ δεν είναι και το δόγμα της ‘Πρώτη Φορά Αριστερά’ στην πράξη αποδεικνύεται με αριθμητική ακρίβεια, σε Ολέθριο Λάθος” 

Ιωάννης Παππάς

Οικονομολόγος

Μέλος Π.Ε. Της Ν.Δ.