Μανιάς: «Έχουμε δείξει πως είμαστε δυνατή ομάδα»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει πως είναι μεγάλη ομάδα, με αφορμή ακόμα μία νίκη απέναντι στους «μεγάλους» και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό (3-1), στάθηκε ο Μιχάλης Μανιάς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

 Παράλληλα, άσος των Ηπειρωτών μίλησε για τα play off, καθώς και τη δική του απόδοση, όπως και της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Πιστεύω πως σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια, ήμασταν έτοιμοι σε ό,τι ευκαιρία έκανε ο Ολυμπιακός, πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι και πήραμε τη νίκη»,ανέφερε αρχικά.

«Πρωταρχικό ρόλο στο γήπεδο είναι οι αντεπιθέσεις, έχουμε γρήγορους παίκτες και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Περιμέναμε τον Ολυμπιακό καθώς γνωρίζουμε την ποιότητά του και τελικώς αυτό μας βγήκε», συμπλήρωσε

Για το γεγονός πως ο ΠΑΣ πήρε μία ακόμη νίκη απέναντι στους «μεγάλους»:«Έχουμε δείξει από την πρώτη αγωνιστική πως είμαστε δυνατή ομάδα κι όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδας, έτσι και σήμερα καταφέραμε και το δείξαμε».

Για τη δική του απόδοση: «Για εμένα σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Από εκεί και πέρα, εγώ δουλεύω και δεν έχει να κάνει με το δικό μου γκολ. Κι ο Ίλιτς, ο Τσάβες, ο Ακόστα, έχουν βάλει όλοι γκολ και μάλιστα πολλά από αυτά είναι ομαδικά. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες όμως που δουλεύουν όλοι για την ομάδα, για τον ίδιο σκοπό που είναι να κερδίζουμε».

Για το εάν ήθελε να πετύχει το γκολ που σημείωσε: «Πήγα να σουτάρω, η μπάλα πήγε στα δίχτυα, δεν πήγα για σέντρα. Οι περισσότεροι τερματοφύλακες περιμένουν μία σέντρα, εμένα μου ήρθε στο μυαλό αυτό κι εκτέλεσα κατευθείαν».

Για την καθιέρωση και το στόχο της ομάδας: «Όποιος δουλεύει θα καθιερωθεί. Υπάρχει δικαίωση, άμα κάθε παιχνίδι είσαι καλός, έχεις κάποια στάνταρ και πιστεύω πως είναι δύσκολο. Έχουμε όλοι οι παίκτες κίνητρο, εδώ που είμαστε τώρα, έχοντας καταφέρει από νωρίς να σωθούμε, θέλουμε να μπούμε στα play off κι αυτός είναι ο στόχος μας».

«Είναι η δεύτερη χρονιά για εμένα στη Superleague. Πέρσι δεν ήμουν έμπειρος, ήταν και πιο διαφορετικό το σύστημα, έπαιξα κάποια ματς ως σέντερ φορ. Πλέον είναι 4-4-2 και παίζουμε δύο κυνηγοί».

sdna.gr