Τέσσερις αγωνιστικές στον Αλεξανδρή και δύο στην έδρα της Αναγέννησης Έμπωνας

Η Π.Ε. δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό Πειθαρχικές παραβάσεις.Επιβάλλει στο Σωματείο ΑΡΗΣ ΑΡΧ. Την πειθαρχική ποινή της εγγραφης επίπληξης. 
Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ ΑΛ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ -Προπονητή την Πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνκούς χώρους για τέσσερις (4) αγωνκές και χρηματικό προστιμο πενήντα (50) Ευρώ (Αρθρο 11 παρ.2 του Π.Κ.) 
ΦΑ ΟΡΦΕΑΣ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠ. Της 2932015 
Η Π.Ε. δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο τελεσε τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. 
Επιβάλλει στο σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠ. Την πειθαρχική ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην εδρα του για δύο (2) αγωνκές και χρηματικό προστιμο εκατό πενήντα (150) Ευρώ 
(Αρθρο 15 παρ.8 περ.δ και Αρθρο 15 παρ.8 περ.α του Π.Κ.) 
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ.(ΕΦΗΒΙΚΟ) με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΡΠ. 8η ΑΓΩΝΚΗ 
Μετά από σχετικό εγγραφο με ημερομηνία 1/4/2015 του Σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ Λ. στο οποίο αναφέρεται ότι παραιτείται από τον αγώνα πρωττος με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΡΠ. ,της 8ης αγωνκής για το εφηβικό πρωτ/μα Δωδεκανήσου. 
Η Πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε τα κάτωθι: 
Ο αγώνας ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΡΠ.-ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΔΟΥ (ΕΦΗΒΙΚΟ) κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΡΠ. Και από την τρέχουσα βαθμολογία του ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΔΟΥ αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί (Άρθρο 17 παρ.2 του ΚΑΠ). 
Επίσης σύμφωνα με το ίδιο Άρθρο από την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΔΟΥ (ΕΦΗΒΙΚΟ) αφαιρούνται (-2) βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα 2015-2016 ,και επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) Ευρώ. 
Σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ.4 εδαφ.β του ΚΑΠ τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα (ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠ.)