Έ-Χ-ασαν την ευκαιρία και… άναψαν φωτιές Ιάλυσος και Διαγόρας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής των πλέι οφ της Α’ κατηγορίας BlueStarFerriesανάμεσα στον Ιάλυσο και τον Διαγόρα στο Οικονομίδειο Στάδιο, με αποτέλεσμα η νίκη της Ρόδου στο άλλο ματς να βάλει… φωτιά στην διαδικασία.

Όλες οι ομάδες πλέον έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για τον τίτλο, αφού η ψαλίδα της πρώτης από την τέταρτη θέση είναι στους δύο βαθμούς και μένουν δύο αγωνιστικές.

Μικρό προβάδισμα έχει ο γηραιός που δεν ηττήθηκε στην έδρα των τοξοβόλων και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση και στο +1 από τις δύο ομάδες που τον ακολουθούν.

Πάντως το σημερινό παιχνίδι θα ξεχαστεί πολύ σύντονα και από τους φίλους των δύο ομάδων, αφού οι φάσεις ήταν ελάχιστες ως… μηδαμινές μπροστά από τις δύο εστίες.

Διάθεση των ποδοσφαιριστών ήταν να διαφυλάξουν πρώτα τα… νώτα τους και να διατηρήσουν το μηδέν πίσω, κάτι που τους έκανε επιφυλακτικούς στην επίθεση. Αποτέλεσμα ήταν οι δύο τερματοφύλακες να περάσουν ένα εύκολο πρώτο 45λεπτο.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με καμία από τις δύο ομάδες να μην έχει διάθεση να ρισκάρει περισσότερο. Οι φάσεις ήταν ανύπαρκτες μπροστά από τις δύο εστίες και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό και ετοιμάζονται να υποδεχθούν στην έδρα τους Φοίβο και Ρόδο αντίστοιχα, μία «στροφή» πριν το φινάλε της διαδικασίας που έχει πάρει… φωτιά.

Το φιλμ του αγώνα:

10′ Σέντρα του Ζουρούδη από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στο β’ δοκάρι, αλλά το πλασέ του Καπουράνη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

36′ Κόρνερ του Χατζηλιόντα, ο Φυλακούρης κέρδισε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

42′ Πίεση του Μπρέσκα πάνω στον Ρεκλείτη, του έκλεψε την μπάλα και σούταρε μέσα από την περιοχή χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Λουτριώτη

45′ Ελιγμοί του Αθανασίου έξω από την περιοχή και ξαφνικό σουτ που ανάγκασε τον Ταμπάση να απομακρύνει σε κόρνερ

Διαιτησία: Σιδηρόπουλος, Τσέτσος, Στεφανάκης

Συνθέσεις:

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Φυλακούρης, Παπαδημήτρης, Αθανασίου (75’ Μπιγκό), Ρεκλείτης, Καρπαθάκης, Παφιάκης, Σταυλάς, Χατζηλιόντας (70’ Σπάρταλης), Χατζηφούντας, Μαθιός

Διαγόρας: Ταμπάσης, Σαλαμαστράκης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Πασκούλεφ (85’ Μπαούρης), Προβατίδης, Μαΐλης, Καπουράνης, Ζουρούδης, Μπρέσκα (93’ Καραγεωργίου), Λυμπερόπουλος (56’ Θεοδοσίου)