Ώρα… στέψης στο Δημοτικό Στάδιο με παρούσα την TOP SENTRA!

Ενενήντα λεπτά μένουν για να μάθουμε τον πρωταθλητή Δωδεκανήσου της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 και όλα τα φώτα συγκεντρώνονται στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας όπου Ρόδος και Ιάλυσος θα διεκδικήσουν την κούπα.

Θυμίζουμε πως τα «ελάφια» θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν τον τίτλο και να έχουν δικαίωμα στο… όνειρο της ανόδου στην Γ’ Εθνική, ενώ για τους Τριαντενούς που επισκοπούν στο repeat κάνει και η ισοπαλία, πέρα φυσικά του διπλού.

Στο άλλο ματς της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ τίτλου της Α’ κατηγορίας BlueStarFerriesθα παίξουν στην Κρεμαστή ο Φοίβος ενάντια στον Διαγόρα σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικό ματς όπου ο «γηραιός» θα κατέβει με το εφηβικό και για τους κυανοκίτρινους θα δώσουν το τελευταίο ματς της καριέρας τους οι Αγγελόπουλος και Σεβδαλής όπως διαβάσατε χθες σε σχετικό θέμα του fmtop.gr.

Φυσικά για την εξέλιξη των αγώνων θα μπορείτε να ενημερώνεστε από το fmtop.grόπως κάνατε καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, ενώ θα υπάρξει και ραδιοφωνική κάλυψη μέσω της εκπομπής TOPSENTRAτου TOP FM.

Συντονιστείτε για να μάθετε τον πρωταθλητή…

Αναλυτικά:

Σήμερα (17.00):

Δημοτικό Στάδιο: Ρόδος- Ιάλυσος 

Διαιτησία: Κόλλιας, Σταυρούλιας, Σαρρής Γ.

Τέταρτος: Γιαννουκάς

Παρατηρητής διαιτησίας: Λάμπρου

Παρατηρητές αγώνα: Κυριακάκης, Δημητράς

Κρεμαστή: Φοίβος- Διαγόρας 

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Στεφανάκης, Μοσχάτος

Τέταρτος: Ατσικνούδας

Παρατηρητής διαιτησίας: Καλαθενός

Παρατηρητές αγώνα: Καρίκης, Φραντζής