Προσφορά φαρμάκων του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» στο Νοσοκομείο

 

«Είμαστε πραγματικά συγκινημένοι από την έκφραση χαράς, που συναντήσαμε κατά την παράδοση φαρμάκων στην Ορθοπεδική και Παιδιατρική Κλινική» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» Γιάννης Κλούβας μετά την επίσκεψή του με μέλη του Σωματείου στο Νοσοκομείο και πρόσθεσε:

«Η ενίσχυση με φάρμακα και υγειονομικό υλικό, με σκοπό τη στήριξη και τη θεραπεία συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, είναι ένας από τους στόχους των μελών του Σωματείου, καθώς η προσφορά στο συνάνθρωπό μας, δεν αποτελεί μόνο εθελοντική πράξη, αλλά καθήκον όλων μας.

Στη νησιωτική Ελλάδα, όπου κατοικούμε και η οικονομική κρίση πλήττει το πολυτιμότερο και πλέον αυτονόητο αγαθό, την υγεία, οι συνάδελφοί μου κι εγώ, θεωρούμε ότι ως κλάδος, δεν είναι δυνατόν να είμαστε αμέτοχοι. Προσπαθούμε να γεφυρώσουμε την έλλειψη με την ανταπόκριση, το γιατρό με τον ασθενή, τον ασθενή με το φάρμακο. Κατά την επίσκεψή μας στο Νοσοκομείο, πιστοποιήσαμε για άλλη μια φορά, ότι τα προβλήματα είναι πολλά και γίνονται περισσότερα και δυσεπίλυτα.

Διαπιστώνοντας επομένως τις αντιξοότητες στην παροχή υπηρεσιών υγείας, καθώς και τις ελλείψεις του Νοσοκομείου μας, είμαστε ικανοποιημένοι, που απλά, οι ροδίτες εστιάτορες ευαισθητοποιούνται και σύμφωνα με τις δυνάμεις τους, στέκονται πρόθυμα αρωγοί, σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Το τίμημα για εμάς, είναι η έκδηλη ικανοποίηση και η χαρά εκ μέρους των γιατρών και των νοσηλευτών» κατέληξε ο κ. Κλούβας.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΛΟΥΒΑΣ                                 ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΚΕΛΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ