Ντεμπούτο με το δεξί για την Πιννή, πρεμιέρα και για την Γάτου

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε στον όμιλο της Ρόδου η Μαρία Πιννή. Η 25χρονη αθλήτρια αγωνίστηκε σήμερα το πρωί στα 100 μ. εμπ. και ξεκίνησε τη σεζόν με 13.56, χρόνος που της αφήνει τα περιθώρια να σκέφτεται άμεσα μια επίδοση καλύτερη από το 13.36, που είναι το ρεκόρ της.

“Για πρώτη κούρσα θα έλεγα πως ήταν πολύ καλά. Γενικώς είμαι σε πολύ καλή κατάσταση παρά το γεγονός, ότι είχα ένα πρόβλημα με το γόνατο μου”, είπε η αθλήτρια του Λευτέρη Μπότσαρη και συμπλήρωσε: “Θα πάρω μέρος στους αγώνες που έχει θέσει η ομοσπονδία για πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Κρήτης. Θα προσπαθήσω να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προκειμένου να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα”.

Στην Ρόδο έκανε το ντεμπούτο της στη σεζόν και η Μαρία Γάτου. Η έμπειρη σπρίντερ αγωνίστηκε τόσο στα 100 μ. όσο και στα 200 μ., όπου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της σημείωσε 11.98 και 24.90, αντίστοιχα. “Η Μαρία δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θέλουμε. Πιστεύω πως τέλος του μήνα θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει καλές κούρσες. Οι αγώνες στη Ρόδο ήταν πολύ καλοί, όπως και οι άνθρωποι του ΑΓΕΣ Κάμειρος”, είπε ο προπονητής της Αντώνης Τζήκος.

Στον ίδιο ομιλο, ο παίδας Δημήτρης Καραγιάννης ξεπέρασε τα 4,85 μ. στο επί κοντώ, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και έδειξε σε ανοδική πορεία ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Π/Κ.

segas.gr