Πανελλήνιοι Ε-Ν 27-28/6 Σέρρες και Π-Κ 20-21/6 Τρίκαλα

Στο δημοτικό στάδιο των Σερρών θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουνίου, το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας εφήβων και νεανίδων.
Από την Ομοσπονδία καταρτίστηκε η προκήρυξη των αγώνων η οποία δημοσιεύεται
στην ιστοσελίδα της (κεντρικό μενού, αγώνες, προκηρύξεις).
Στην προκήρυξη αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, όρια, προκρίσεις, βαθμολογία, οικονομικά καθώς και τα έντυπα συμμετοχής που πρέπει να συμπληρώσουν οι σύλλογοι.
Οι δηλώσεις λήγουν την Δευτέρα 22 Ιουνίου και θα πρέπει να  να σταλούν με e-mail στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση:development@segas.gr  καθώς και στις κατά τόπου Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.
Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα καταχωρεί την ηλεκτρονική δήλωση του σωματείου και παράλληλα με ευθύνη των τεχνικών συμβούλων των Ε.Α.Σ. οι δηλώσεις θα ελέγχονται  για την  ορθότητά τους (δικαίωμα συμμετοχής – όρια πρόκρισης – ηλικία – επίδοση) και θα υπογράφονται  από  τον  τεχνικό σύμβουλο.
Οι Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. μέχρι  την ΤΡΙΤΗ  23  Ιουνίου  και ώρα 13.00 να έχουν ενημερώσει πρώτα τα σωματεία τους και στη συνέχεια το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με email:development@segas.gr ή με ΦΑΧ: 210 9323976, ΜΟΝΟ εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε διορθώσεις – συμπληρώσεις στις δηλώσεις των σωματείων.
Προκήρυξη, έντυπα συμμετοχής και πίνακας ξενοδοχείων εδώ
Πανελλήνιοι Παίδων Κορασίδων 20-21 Ιουνίου στα Τρίκαλα. Προκήρυξη 
Πριν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα των Σερρών θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της μικρότερης κατηγορίας παίδων και κορασίδων στις 20 και 21 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων.
Η σχετική προκήρυξη των αγώνων δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (κεντρικό μενού, αγώνες, προκηρύξεις).
Στην προκήρυξη αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, όρια, προκρίσεις, βαθμολογία, οικονομικά καθώς και τα έντυπα συμμετοχής που πρέπει να συμπληρώσουν οι σύλλογοι.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν με e-mail μέχρι τη Δευτέρα  15  Ιουνίου 2015 και ώρα 15.00 στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση:development@segas.gr  καθώς και στις κατά τόπου Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.
Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα καταχωρεί την ηλεκτρονική δήλωση του σωματείου και παράλληλα με ευθύνη των τεχνικών συμβούλων των Ε.Α.Σ., οι δηλώσεις θα ελέγχονται  για την  ορθότητά τους (δικαίωμα συμμετοχής – όρια πρόκρισης – ηλικία – επίδοση) και θα υπογράφονται  από  τον  τεχνικό  σύμβουλο.
Οι Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. υποχρεούνται  μέχρι  την ΤΡΙΤΗ  16  Ιουνίου  και ώρα 13.00 να έχουν ενημερώσει πρώτα τα σωματεία τους και στη συνέχεια το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με email: development@segas.gr  ή με ΦΑΧ: 210 9323976, ΜΟΝΟ εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε διορθώσεις – συμπληρώσεις στις δηλώσεις των σωματείων.
segas.gr