ΆτυΧος στην Ραφήνα, αλλά παραμένει αφεντικό ο Ιάλυσος!

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ιάλυσος στην Ραφήνα κόντρα στην τοπική Θύελλα για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική και έτσι έμεινε στην κορυφή και στο +2 από την δεύτερη θέση. Χαμένο πέναλτι για τους πρωταθλητές του νομού μας που προηγήθηκαν και θα μπορούσαν να είχαν πάρει το τρίποντο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τους ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Σταύρου που μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο τέταρτο με τους Χατζηφούντα και Ρεκλείτη.

Η τρίτη επικίνδυνη επίσκεψη των φιλοξενούμενων προς τα καρέ του Κατσιούλη ήταν και η… φαρμακερή, αφού ο Σταυλάς με τρομερό σουτ στο 34’ έγραψε το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας, όπως ήταν φυσικό, πίεσαν για την ισοφάριση και μετά το 55’ ανέβασαν στροφές για να πετύχουν το γκολ.

Αυτό ήρθε στο 68’ με το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Χαρακτίδη που έφερε το ματς στα ίσα και ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε να φέρει το ματς τα πάνω- κάτω.

Ο Ιάλυσος στο συγκεκριμένο διάστημα του παιχνιδιού κατάφερε να ισορροπήσει και μάλιστα στο τελευταίο τέταρτο έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αλλά ο Καρπαθάκης δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στις δύο περιπτώσεις που ήταν σε πλεονεκτική θέση.

Ωστόσο η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 82’ όταν για χέρι αμυνόμενου της Θύελλας μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά ο Μαθιός νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Φάσεις και Γκολ:

2’ Μεγάλη ευκαιρία από τον Ιάλυσο στο ξεκίνημα του ματς. Αρχικά ο Σταυλάς σούταρε από πλεονεκτική θέση, η μπάλα μετά τις κόντρες έφτασε στον Χατζηφούντα που το σουτ του έφυγε ελάχιστα άουτ

13’ Ελάχιστα άουτ πέρασε το σουτ του Ρεκλείτη, έξω από την περιοχή

34’ Γκοοοοολ!!! Τρομερό σουτ του Σταυλά από μακρινή απόσταση, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1

50’ Λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι έφυγε η απ” ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδης

68’ Γκολ!!! Απ” ευθείας χτύπημα φάουλ του  Χαρακτίδη, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και έτσι η Θύελλα ισοφάρισε σε 1-1

72’ Σουτ του Χαρακτίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα ελάχιστα άουτ

78’ Τεράστια ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Μετά το γύρισμα του Χατζηφούντα από τα αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Καρπαθάκη που από καλή θέση μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

80’ Απομάκρυνε σε κόρνερ ο Κατσιούλης το καλό σουτ του Ρεκλείτη

82’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καζαντζή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Από τα 11 βήματα ο Μαθιός νικήθηκε από τον Κατσιούλη

Διαιτησία: Μπλούνας, Κασαβέτης, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Θύελλα: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης (70’ Προοδρόμου), Τσέλιος, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης (70’ Δινεστήρα), Χαραχτίδης, Γεραγοτέλλης (86’ Μαργέτης), Καζαντζής, Κατσούγκρης, Ανασόπουλος

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Σταυλάς, Παφιάκης, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Αθανασίου, Ρεκλείτης, Χατζηλιόντας (88’ Μαλλιάκας), Σπάρταλης (73’ Καρπαθάκης), Χατζηφούντας, Μαθιός (86’ Χειμωνέττος)