Λυκογιάννης: «Μπράβο στα παιδιά…»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Άρης Λυκογιάννης για την προσπάθεια που έκανε ο Κολοσσός απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και γενικά για όλη τη χρονιά. Απολογισμός από Στεφανίδη. 

Όσο μπορούσε, αντιστάθηκε ο Κολοσσός Ρόδου απέναντι στον Παναθηναϊκό και αν μη τι άλλο ο Άρης Λυκογιάννης δεν είχε παράπονο απ’ την προσπάθεια των… εννιά παικτών του. 

«Νομίζω ότι βάσει του ρόστερ με το οποίο ήρθαμε σήμερα -επί της ουσίας χωρίς πεντάρι- είχαμε μια ικανοποιητική εικόνα. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με σχήματα που δεν τα ‘χουμε δουλέψει πολύ μέσα στη σεζόν, αλλά τα παιδιά έπαιξαν για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό». 

Απ’ την πλευρά των παικτών, ο Χριστόφορος Στεφανίδης είπε: «Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι, παίξαμε καλύτερα των προσδοκιών μας. Καταφέραμε ακόμα και σήμερα να δείξουμε το μπάσκετ που έχουμε παίξει σε όλη τη σεζόν, έχοντας και παίκτες που αγωνίστηκαν σε άλλες θέσεις. Παρόλ’ αυτά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και όσο μπορούσαμε κοντράραμε τον Παναθηναϊκό. Η χρονιά ήταν φοβερή για εμάς. Θεωρώ ότι αγγίξαμε το ταβάνι μας. Είχαμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια, διοικητική σταθερότητα, σωστό προπονητικό πλάνο και γι’ αυτό δεν κάναμε κοιλιά μέσα στη σεζόν. Παίρνουμε τη θέση που μας αξίζει, έχοντας παίξει όμορφο μπάσκετ και αναδεικνύοντας νέα παιδιά. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και καλό καλοκαίρι». 

sport-fm.gr