Έτοιμος ο Ιάλυσος για ένα ακόμα βήμα ανόδου με την στήριξη του κόσμου του

Τα… γιορτινά του φοράει και σήμερα το Οικονομίδειο Στάδιο Ιαλυσού για να υποδεχθεί το παιχνίδι του Ιάλυσου για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, κόντρα στον ΑΟ Ζευγολατιού που παίζει τα… ρέστα του για τις πιθανότητες που έχει για πρωτιά.

Οι τοξοβόλοι που είναι αήττητοι (δύο νίκες και μία ισοπαλία) και βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου, θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των πρωταθλητών Κορινθίας για δεύτερη φορά στην συγκεκριμένη διαδικασία (νίκη με 0-1 εκτός έδρας στην πρεμιέρα) και να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την πολυπόθητη άνοδο.

Μετά το ματς με τον Ακράτητο την περασμένη εβδομάδα, οι εξέδρες του Οικονομίδειου αναμένονται και… επιβάλλεται να είναι γεμάτες, προκειμένου ο κόσμος να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Σταύρου να φτάσει στη σημαντική νίκη.

Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Κύπριος τεχνικός και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους (πλην φυσικά του Γκινή που ως γνωστόν απουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό) και αποφασισμένους για το τρίποντο που θα δώσει στον Ιάλυσο την δυνατότητα να πάρει στα Άνω Λιόσια την Κυριακή με ανεβασμένη ψυχολογία και με την δυνατότητα να μείνει το αφεντικό για την άνοδο.

Η σέντρα υπενθυμίζουμε πως είναι προγραμματισμένη για τις 16.30 και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Οικονομίδειο…

Αναλυτικά:

Τετάρτη (16.30):

Οικονομίδειο: Ιάλυσος- ΑΟ Ζευγολατιού (Λουϊζίδης)

Διαιτησία: Τσαμούρης, Κοτζαμανίδης, Γνάτσος (Πειραιά)