Για το διπλό… μισή άνοδος στην Μαγούλα ο Ιάλυσος, μαζί με τον TOP FM

Το τελευταίο του εκτός έδρας παιχνίδι στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική δίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα ο Ιάλυσος που δοκιμάζεται από τον Ακράτητο στο γήπεδο Μαγούλας για την 5η αγωνιστική.

Οι ερυθροκίτρινοι που βρίσκονται από χθες στην πρωτεύουσα είναι πανέτοιμοι για το διπλό που θα σημάνει… μισή άνοδο, αφού και σε περίπτωση νίκης της Θύελλας στο άλλο ματς, οι τοξοβόλοι την τελευταία αγωνιστική μέσα στην έδρα τους θα χρειάζονται ένα βαθμό για να πανηγυρίσουν τον πολυπόθητο στόχο τους (σε περίπτωση ήττας της ομάδας από την Ραφήνα, ο Ιάλυσος θα βρίσκεται από σήμερα στην Γ’ Εθνική).

Άπαντες είναι παρόντες στην αποστολή της ομάδας του Ανδρέα Σταύρου και πανέτοιμοι για το παιχνίδι κόντρα στο συγκρότημα από τα Άνω Λιόσια που θυμίζουμε πως ηττήθηκε με 3-1 στο Οικονομίδειο στον πρώτο γύρο και δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο σαν σύνολο.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Κύπριο τεχνικό είναι ο τραυματισμός του Παναγιώτη Μαθιού στα πλευρά (ράγισμα) που τον καθιστά αμφίβολο για το σημερινό παιχνίδι, ωστόσο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Μαζί με την αποστολή του Ιάλυσου, στην πρωτεύουσα έχει ταξιδέψει και ο TOP FM που πιστός στο ραντεβού του, θα σας μεταφέρει ζωντανά ραδιοφωνικά την εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως το ίδιο θα γίνει και μέσω του fmtop.gr.

Συντονιστείτε στο πλευρό των πρωταθλητών Δωδεκανήσου που είναι έτοιμοι για ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την άνοδο.

Αναλυτικά:

Σήμερα (17.00):

Μαγούλα: Ακράτητος- Ιάλυσος

Διαιτησία: Μπλάνας, Λαμιάς, Σερεμέτης (Μεσσηνίας)