Ακράτητοι «τοξοβόλοι» για την άνοδο και στην Μαγούλα!

Τη νίκη με 0-2 μέσα στο γήπεδο Μαγούλας επί του Ακράτητου πανηγύρισε ο Ιάλυσος για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική και πλέον η πρωταθλήτρια ομάδα του νησιού μας χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία στην τελευταία «στροφή» της διαδικασίας μέσα στο Οικονομίδειο για να βρεθεί στις εθνικές κατηγορίες. Νίκη με 0-1 μέσα στο Ζευγολατιό από την Θύελλα Ραφήνας που θα έρθει στο νησί μας να τα παίξει όλα για όλα.

Ο Ιάλυσος μπαίνοντας και πάλι σοβαρά και πιεστικά από την αρχή, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ρεκλείτη στο 190ο λεπτό και έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη οι τοξοβόλοι ανέβασαν στροφές, ειδικά μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και πίεσαν για το δεύτερο τέρμα, το οποίο πέτυχαν με τον Χειμωνέττο στο 80’ και κλείδωσαν τη νίκη, ενώ προηγουμένως (72’) είχαν δοκάρι με τον Σπάρταλη.

Φάσεις και Γκολ:

10’ Σουτ του Ρεκλείτη έξω από την περιοχή, η μπάλα γκέλαρε στον αγωνιστικό χώρο και αφού ξεγέλασε τον Χαμηλό, κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1

15’ Απόκρουση του Λουτριώτη με τα πόδια στο σουτ του Πουλή

28’ Γυριστό του Χατζηφούντα μέσα από την περιοχή, απομάκρυνε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας

60’ Μπαλιά του Καρπαθάκη στον Χατζηφούντας, ο δεύτερος έκανε το σουτ από καλή θέση, ωστόσο έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια

64’ Ευθύβολο σουτ του Χατζηφούντα μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας

72’ Σουτ του Σπάρταλη, η μπάλα απομακρύνθηκε από το δοκάρι

80’ Με σουτ ο Χειμωνέττος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-2

Διαιτησία: Μπλάνας, Λαμιάς, Σερεμέτης (Μεσσηνίας)

Συνθέσεις:

Ακράτητος: Χαμηλός, Τόσι, Ζησούδης, Λαβρεντίεβ, Παναγιώτου, Τσαλερίδης, Λούτζης, Καπουράνης,(59’ Τσομπανίδης), Πουλής,(23 λ.τ. Καλέμι) Γκότσης, Παρασίδης(63 Πλαβούκος)

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Σταυλάς, Παφιάκης, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Μπιγκό, Σπάρταλης, Καρπαθάκης, ( 76Χειμωνέττος)Χατζηφούντας, Χατζηλιόντας(68 Χατζηπέτρος)