Έξαλλοι στη Θύελλα Ραφήνας με Παπαπέτρου, ζητούν ακρόαση από την ΚΕΔ!

Τι έγραψαν στο Facebook ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Σπύρος Λουκάτος και ο τεχνικός των Λιγνιτωρύχων Πέτρος Τσιγκούλης, τι λένε οι πληροφορίες του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ!

Μπορεί να έχουν περάσει δύο ημέρες από την ολοκλήρωση του αγώνα στη Ρόδο, ωστόσο η οργή και η αγανάκτηση των ανθρώπων της Θύελλας Ραφήνας για τα σφυρίγματα του Τάσου Παπαπέτρου δεν έχει καταλαγιάσει. Το αντίθετο μάλιστα! Αυτό φαίνεται, άλλωστε, τόσο από σχόλια – γραπτές δηλώσεις που υπάρχουν στο Facebook των Σπύρου Λουκάτου – Πέτρου Τσιγκούλη, όσο και από αυτά που θα διαβάσετε πιο κάτω, με τις πληροφορίες του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ να λένε πως οι Λιγνιτωρύχοι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσουν στο… ντούκου τα εξόφθαλμα λάθη του Αθηναίου ρέφερι πηγαίνοντας μέχρι και την ΚΕΔ!

Ας δούμε όμως αρχικά τι έγραψε στο Facebook ο Γενικός Αρχηγός της Θύελλας Ραφήνας με αφορμή άρθρο του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ. ”ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΙΔΗΡΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ, ΕΝΩ Η ΣΙΔΗΡΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΑΚΟΝΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΤΟ ΤΡΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΦΙΟΖΟ”…

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, με βάσει τα παραπάνω και τις καταγγελίες που υπάρχουν, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Στο ίδιο κλίμα και ο κατά τα άλλα ήρεμος προπονητής της ομάδας Πέτρος Τσιγκούλης, ο οποίος ούτε εκείνος δεν μπόρεσε να κρατήσει μέσα του όλα όσα εκείνα νιώθει για την αντιμετώπιση που έτυχε η Θύελλα από τη διαιτησία στο ματς με τον Ιάλυσο: ”Για άλλη μία φορά ζήσαμε την απόλυτη ανθρώπινη ξεφτίλα. Παιδάκια αξιολύπητα , άβουλα ,χωρίς δυστυχώς ηθικούς φραγμούς , ξέρουν πως για να γίνουν διαιτητές superlegue ( ή αλλιώς σούπερ λίγδα ) , πρέπει να είναι υπάκουα σε ότι ειδική αποστολή τους ορίσουν. Από το 1ο λεπτό του αγώνα , στο κρισιμότερο παιχνίδι των μπαράζ , ο ρέφερι έκανε το χρέος του , χωρίς να σεβαστεί καθόλου τον κόπο όλης της χρονιάς , εκτελώντας κατά γράμμα αυτό που του ζήτησαν. Το ποδόσφαιρο κάθε μέρα βυθίζεται μέσα στον βούρκο και σε αναγκάζουν έμμεσα να μπεις κι εσύ αν θέλεις να επιβιώσεις.

Υ.Γ. αυτή η επισήμανση , δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την αντίπαλη ομάδα , γιατί και άξιζε να ανέβει και ίσως και να μην χρειάζονταν καθόλου την βοήθειά του. Αλλά όταν την έχεις πατήσει , δεν θέλεις να την ξαναπατήσεις και αναγκάζεσαι όπως προανέφερα , να μπεις στην λογική των λαμογίων”.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ οι άνθρωποι της Θύελλας Ραφήνας είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει στο… ντούκου η διαιτησία Παπαπέτρου και τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ιάλυσο. Μάλιστα, οι Λιγνιτωρύχοι έχουν ζητήσει ήδη ακρόαση από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ενώ σημαντικό για εκείνους είναι ότι έχουν στο πλευρό τους τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ. Στην ΚΕΔ η διοίκηση της Θύελλας δεν θα πάει – απλά – μόνο να… παραπονεθεί για τα σφυρίγματα και την αντιμετώπιση που είχε από τον Αθηναίο ρέφερι, αλλά έχοντας (και) κάποια στοιχεία στα χέρια της τα οποία θα θορυβήσουν πολλούς και θα προκαλέσουν ερωτηματικά…

pamebala.gr