Ανακοίνωση του Διαγόρα για τον Φαρμακίδη

Η διοίκηση του Διαγόρα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την συνεργασία με τον Στάθη Φαρμακίδη και ευχαρίστησε τους Ρουτζιέρη και Φοιρό για την παρουσία τους στην ομάδα.

Αναλυτικά:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΕΤΡΟ ΡΟΥΤΖΙΕΡΗ ΚΑΙ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΙΡΟ. ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΣΤΑΘΗ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ

1. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Διαγόρας, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον ΚΥΡΙΟ Πέτρο Ρουτζιέρη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Σωματείο μας. Ένας άνθρωπος από τα σπλάχνα του ΔΙΑΓΟΡΑ ήταν παρών στις δύσκολες στιγμές της ομάδας και με τη σοβαρότητα, το ήθος και τη συνέπεια του, έδωσε τον καλύτερο εαυτό για την αγωνιστική ανάταση του ΔΙΑΓΟΡΑ. Θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στις διαγορίτικες καρδιές μας και σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε.

2. Τις ευχαριστίες μας και στον κ. Γιώργο Φοιρό, που για το μικρό χρονικό διάστημα προσπάθησε για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Μια ξεχωριστή προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στον οποίο ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή του.

3. Καλωσορίζουμε τον κ. Στάθη Φαρμακίδη, που αναλαμβάνει σαν προπονητής την αγωνιστική παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Γ.Σ. Διαγόρας. Πιστεύουμε ότι η ικανότητα, η εργατικότητα και η επιμονή του νέου προπονητή μας , θα αποτελέσουν τον καταλύτη της αγωνιστικής ανασυγκρότησης της ομάδας, του ‘’ ευ αγωνίζεσθαι’’ και της επιστροφής του ΔΙΑΓΟΡΑ στις επιτυχίες!

– ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΕΛΙΔΑ!!! – ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!!! – ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!